Прочитај ми чланак

СРС: НЕ Тачијевим изборима

0

 

zoran krasic

Српска радикална странка позива Србе с Косова и Метохије на бојкот Тачијевих избора расписаних за недељу 8. јуна 2014. године.

Ови избори су ништа друго него још једна етапа у признавању независног Косова и изласком на ове изборе даје се легитимитет постојеће и неке будуће власти у склопу тзв. државе Косово. Власт у Београду је признала да су јој Срби с Косова и Метохије терет, и они причу о Космету гледају као свршен чин, и сада сву одговорност пребацују на Србе с Косова и Метохије које убеђују да изађу на Тачијеве изборе.

Србија мора на сваком кораку да доказује да жели да врши власт на сваком педљу своје територије. Сходно томе, сви који буду изашли на Тачијеве изборе неће решити ниједан свој проблем већ ће управо дати легитимитет његовој пароли да се бори за мултиетничност и НАТО окупацији српске покрајине, изјавио је потпредседник СРС Зоран Красић.

Српска радикална странка позива Србе с Космета да не слушају апел да се изађе на Тачијеве изборе од стране оних који су потписали Бриселски споразум.

(Србин.инфо)