Прочитај ми чланак

Позната ДОКТОРКА упозорава: СЗО планира да преузме наше животе за 5 година…

0

Врхунски доктор и епидемиолог за ситуације биолошког ратовања др Мерил Нас издала је језиво упозорење о плановима Светске здравствене организације (СЗО) да свим нацијама одузме суверенитет пре 2030. године.

Током Међународног самита Европског парламента о KОВИД-у који је одржан у Бриселу у мају, Нас је изјавила да ће здравствене власти користити Споразум СЗО о пандемији да наметну идеју да су климатске промене, животиње, биљке, системи воде и екосистеми угрожени. и потребна им је светска влада да их заштити.

Према Нас, Споразум о пандемији ће укинути сву заштиту људских права која је тренутно уграђена у Међународне здравствене прописе (ИХР), наметнути строгу цензуру и дигиталне пасоше, потпуно укинути слободу говора, захтевати од влада да гурају једну „званичну“ причу и диктирају које лекове треба прописивати у свакој земљи.

„Пролазимо кроз меки државни удар“, изјавила је она.

Натуралнеwс.цом извештава: Она је такође истакла како се организација креће ка стварању потпуно новог скупа закона и игнорише постојеће законе о људским правима под изговором спремности за пандемију и плана о биолошкој безбедности.

Нас је открила како се ради на обавезивањем држава тако да више не постоје препоруке, пружајући штит од одговорности – за произвођаче вакцина и службенике јавног здравља – ослобађајући се права интелектуалне својине и премештање залиха из једне земље у другу.

Докторка из Мејна је додала да ће генерални директор СЗО Тедрос Адханом Гебрејесус моћи да прогласи пандемију само под претњом ванредног стања јавног здравља од међународног значаја. Он такође може да позове на светско затварање због проглашених ванредних ситуација у вези са климатским променама у складу са споразумом.

У међувремену, у одвојеном интервјуу независној медијској организацији Бригхт Лигхт Неwс , епидемиолшкиња је нагласила како ће концепт „Једно здравље“ ставити животиње и екосистеме на исти ниво са људима . Она је рекла да ће у складу са Споразумом СЗО о пандемији и предложеним изменама ИХР-а специјализована здравствена агенција Уједињених нација (УН) добити централизована овлашћења која ће заменити она суверених влада њених 194 држава чланица.

Нас је објаснила да ће у оквиру „Једно здравље“ животиње и животна средина имати једнак статус као и људи. „Један од метода који се користи да СЗО добије више моћи је концепт који је представљен у Давосу 2012. на Светском економском форуму (WЕF). Овај концепт каже да се људско здравље не може посматрати изоловано. Али уместо тога, морамо заједно да размотримо здравље животиња, биљака, животне средине, водних система или екосистема“, приметила је Нас. „С тим у вези, лекарима више није дозвољено да гледају на здравље. Уместо тога, потребни су нам еколози и ветеринари, патолози, итд. Сада, мислите ли да ће СЗО уздићи животиње у статус људи? Не, то ће људе спустити на статус животиња.”