Прочитај ми чланак

Дамњан Кнежевић: Ево шта сам још пре 10 година написао о Милици Заветници

0

Лидер Народних патрола Дамњан Кнежевић подсетио је на свој текст о Милици Ђурђевић - Стаменковски, који је објавио пре тачно десет година:

Браћо и сестре, у данашње време много је спинова и баратања полуинформацијама. То се ради свесно и са злом намером. Доказиве чињенице су истина и у прилог томе вас подсећам на мој текст из 2014. године где сам оптужио Милицу „Лажљивицу“ и њеног партнера за сарадњу са владајућим режимом.

Како сам тада навео и иза чега стојим ових десет година издајничким режимом. Тада сам после две године напустио тадашњи покрет који је касније потпомогнут из БИЕ постао странка а сада видимо и режимски коалициони партнер. Они су се после две године (2012.-2014.) продали, што шира јавност тек сада јасно види. То сам сведочио више пута од 2017. до данас појавом Јутјуб емисија. На жалост многих био сам у праву.

Читајући овај текст после једне деценије морам истаћи да сам поносан на своју свест у двадесетим годинама, надам се да ћу то рећи за данашње ставове жив и здрав за десет година.

Нема прОдаје!!!“

Дамњан Кнежевић

Шта је Кнежевић написао пре десет година можете прочитати на нашем линку:

https://srbin.info/pocetna/misljenje/damnjan-knezevic-govori-se-daju-na-junackim-grobovima-a-ne-u-politickim-govorima/?lang=lat