Прочитај ми чланак

Николић: Награђени смо; Рашовић: Поклањали смо

0

Partizan Vojvodina

Ова победа ће изгубити значај ако је не потврдимо у среду у Нишу, каже тренер Војводине. Играли ствари које противнику одговарају, каже тренер Партизана.

Да било ко у Војводини није задовољан после три бода узета Партизану било би више него нескромно. И тренер и играчи после победе свакако лакше дишу.

– Коректно смо отворили утакмицу, нисмо стварали 100 одсто шансе, али смо играли, а Партизан је у финишу могао да нам да гол. У другом делу смо извршили притисак на Партизан, дали гол, али уместо мирне завршнице, примили смо гол. Имали смо снаге да се опет вратимо и тај други гол је дошао као награда. Ова победа ће изгубити значај ако је не потврдимо у среду у Нишу у заосталој утакмици и до краја конкуришемо за јесењу титулу – рекао је вођа тима Марко Николић.

Тренер Партизана Вук Рашовић није био задовољан како је његов тим одиграо друго полувреме:

Честитам Војводини. Мој тим је први део одиграо како треба, али није искористио шансе. Војводина је била боља у наставку, урадила оно што ми нисмо учинили у првом делу, дала два гола и заслужује честитке.

Замерам својим играчима јер смо играли онако како противнику одговара, поклонили смо им пет-шест корнера и једноставно играли ствари које њима одговарају. Психолошку предност коју смо имали у првом полувремену врло лако смо препустили противнику.

(Вечерње новости)