Прочитај ми чланак

СНС циркус: Заветница и Дачић певали, Мали радио склекове (ВИДЕО)

0

Ако сте мислили да сте видели све што политичари ове власти могу да смисле у досадашњим предизборним кампањама, преварили сте се. Право из студија РТС, потпредседник Владе и министар финансија Синиша Мали "одлетео" је на Пинк и у емисији Огњена Амиџића радио склекове, док су министар унутрашњих послова Ивица Дачић и министарка за демографију и бригу о породици Милица Ђурђевић Стамненковски певали песму "Кад замиришу јорговани".

Предизборна кампања улази у завршну фазу, а функционери власти покушавају све да се грађанима представе у неком другачијем светлу.

Тако смо синоћ имали прилике да видимо како потпредседник Владе и министар финансија Синиша Мали ради склекове у студију телевизије Пинк.

Он је у емисију Амиџи шоу дошао право са РТС-а и емисије „Таковска 10“, где је учествовао у дебати са кандидатима за градоначелника Београда Савом Манојловићем, Добрицом Веселиновићем и Бориславом Антонијевићем.

Са озбиљних тема, врло брзо се пребацио на оне приступачне гледаоцима Пинка.

Он није био једини гост из Владе Србије. У студију су били и министар полиције Ивица Дачић и министарка за демографију и бригу о породици Милица Ђурђевић Стаменковски.


Они нису радили склекове, али су запевали у дуету. Песму „Кад замиришу јорговани“.