Прочитај ми чланак

Ванредно саопштење „Отаџбине“: Дејана и Дамњана мучки тукли, али вара се Вучић

0

Народни покрет Срба са КиМ "Отаџбина" поводом изношења завршних речи и првостепене пресуде у случају против српских патриота Дејана Петра Златановића и Дамњана Кнежевића, подсећа српску јавност да су они мучки пребијени, ухапшени и затворени зато што су се залагали на митингу одржаном на Сретење 2023. године, за очување територијалног интегритета , суверенитета и уставног поретка Републике Србије, односно за одбацивање Француско -немачког плана.

На Сретењском митингу је учестововао и члан председништва Народног покрета Срба са КиМ Отаџбина др Марко Јакшић.

Неуставно и незаконито признање косовских таблица и личних карата , улазак такозваног Косова у ПС НАТО, покретање процедуре за улазак такозваног Косова у ПС СЕ, признање косовских пасоша од стране држава ЕУ које не признају Косово, су само неке од последица прихватања велеиздајничког Француско-немачког плана од стране узурпатора Вучића.

Он није имао чак ни овлашћење да преговора са Борељом, Куртијем и Лајчаком по Уставу Србије јер он не води спољну и унутрашњу политику , већ Влада Републике Србије према члановима 122-122 највишег правног акта наше државе.

Дакле , време и правне чињенице су показали да је Вучић Француско -немачким планом извршио државни удар и велеиздају и да је Сретењски митинг у суштини, био последња шанса да се одбрани мирним и демократским путем, Устав Србије и њен територијални интегритет са КиМ у његовом саставу, односно наших 1.600 светиња и 100.000 браће и сестара јужно и северно од Ибра.

Поред ове такозване кривице, Златановић је очигледно засметао Вучићу и тужилаштву које га беспоговорно следи у кршењу Устава али и Резолуције 1244 и зато што је новинар који води најгледанији патриотски медији и зато што је инвалид.

Ипак, узурпатор и издајник Вучић нема ни стида ни срама. Он мисли да ће као диктатор Броз владати доживотно. Вара се као и сви они који га следе у овом срамотном процесу и прогону праведника.

Народни покрет Срба са КиМ „Отаџбина“