Прочитај ми чланак

ДИРЕКТОР ЈКП оптужио Стефановићеве људе да су га терали да купи багер од 300.000€

0

Иако је Небојша Стефановић смењен са места председника Градског одбора СНС Београд, не престаје да букти рат у овој странци, у којој се локални функционери међусобно оптужују за разне махинације и корупцију. Тако је Владета Лучић, директор ЈКП Младеновац, оптужио Милосава Миличковића, државног секретара МУП и смењеног Стефановићевог заменика у ГО Београд, као и Милоша Петровића (Миша Мијин), дугогодишњег директора пословног простора Раковица, да су га натерали да плати багер 300.000 евра, а реална вредност багера је била око 100.000 евра.

У Младеновцу су почели сви руководиоци да перу руке од Миличковића и Стефановићевих људи.

Ilustracija

Владета Лучић је човек кога је поставио Миша Мијин и који га је годинама чувао на тој позицији, али изгледа са разлогом.

Шта ће још изаћи од прљавог веша остаје да видимо, као и да ли ће буџетска инспекција ући у комунално?

Подсетимо, за Милосава Миличковића испливавају многе афере и оптужбе, а најтежу је изнео бивши председник општине Гроцка, Драгољуб Симоновић, а тиче се асфалтирања пута у Ритопеку, у улици у којој је злогласни Вељко Беливук имао кућу у којој је на најбруталнији начин вршио ликвидације противника.

Како смо раније писали, и Петровићу, који је тренутно један од директора Паркинг сервиса Београд, спрема се смена. Како нам је пренео наш извор из Младеновца, Петровић је Миличковићева „десна рука“, задужена за прљаве послове. Преко невладиних организација исисао је из буџета Младеновца више од милион евра, наводи наш извор.

Дакле, како можемо видети, Стефановић је, можда, још неко време политички преживео, али, по свему судећи његови људи неће.