Прочитај ми чланак

Камионџија који је изазвао тежак удес био ДРОГИРАН?!

0

Мушкарац (50) који је, како се сумња, возио камион који се директно закуцао у аутобус у којем је настрадао возач аутобуса, а повређена 21 особа, позитиван је на дроге, сазнаје Блиц.

Он је након саобраћајне несреће подвргнут тесту на алкохол и наркотике. Утврђено је да није имао алкохола у крви, међутим тест на дроге је указао да је позитиван на наркотике.

printscreen/RTV Mag

 

Основно јавно тужилаштво у Обреновцу обавестило је Више јавно тужилаштво у Београду које ће преузети истрагу с обзиром на то да је у питању кривично дело са смртном последицом.

Директно се закуцао у аутобус

Сумња се да је до стравичне несреће дошло када се камион са споредног пута укључивао на главни пут у Стублинама.

Према информацијама које поседујемо, до несреће је дошло када се камион укључивао са локалног пута, док је аутобус задржавао свој правац кретања.

– Возач камиона је имао и чак знак СТОП, на који се, како се сумња, није зауставио. Он је директно ударио у аутобус, а возач је страдао на месту – каже извор Блица.

Возач камиона је након несреће покушао да побегне након што је ударио у аутобус.

21 путник повређен, возач аутобуса на месту погинуо

Возач аутобуса умро је на лицу места, а шест особа се превози у КБЦ „Бежанијска коса“, док је 11 повређених примљено у Дом здравља у Обреновцу. Саобраћајна несрећа се догодила јутрос око 10 сати. Лекари Хитне помоћи на месту су констатовали смрт М.Ј. који је био за воланом аутобуса.