Прочитај ми чланак

Ухапшена власница кафане испред које је претучен младић

0

Полиција је данас ухапсила власницу кафане "Оаза" испред које је претучен Алекса Стојменовић, који је након тога, нажалост, преминуо.

Подсетимо, полицајци у Нишу, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Нишу, интензивним радом, идентификовали су и ухапсили О. П. (18) из Алексинца због сумње да је извршио кривично дело тешка телесна повреда са смртним исходом, саопштила је ПУ Ниш, а налази обдукције су потврдили да је реч о насилној смрти.

– Обдукцијом тела преминулог младића, утврђено је да је његова смрт насилна, а не природна. Кобна је била повреда коју је младић задобио у пределу врата – потврдио је извор.

Такође, полиција је ухапсила и М. С. (26) и З. Т. (18) из Алексинца због сумње да је извршили кривично дело учествовање у тучи.

Сумња се да је О. П, 16. маја, у једном ресторану у Алексинцу ударио младића (25) и нанео му тешке телесне повреде од којих је преминуо.

М. С. и З. Т. се сумњиче да су у истом ресторану учествовали у тучи.

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу, осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен тужиоцу.

Подсетимо, Алекса је преминуо у нишком Универзитетском клиничком центру од последица повреда које је задобио на прослави осамнаестог рођендана сестре његовог друга. Полиција је интервенисала након што је пријављена туча. Младић је био у бесвесном стању, неколико гостију је покушало да му помогне. Није имао видљиве повреде, али је установљено крварење у мозгу.