Прочитај ми чланак

Рашовић: Обрадовић је права замена за Иванова!

0

Vuk Rasovic(Вести)

„Милан је играч који је одиграо на врхунском нивоу прошлу сезону, он је наша жеља и видећемо наредних дана шта ће се по том питању десити“, рекао је тренер црно-белих.

Партизан је данас одиграо пријатељску утакмицу са филијалом Телеоптиком у Земунелу, у којој је славио са 2:0 головима Данила Пантића у 36. и Николе Трујића у 56. минуту.

У мечу који је трајао два пута по 30 минута црно-бели су славили захваљујући индивидуалном квалитету играча из првог тима. Прилика је било са обе стране, а асистенције су забележили Дарко Брашанац и Филип Кнежевић.

За Партизан су у овом мечу наступили: Ж. Живковић, Путичанин, Ивковић, Гулан, Немања Петровић, Брашанац, Пантић, Кнежевић, Бабић, Малбашић и Грбић, док су у наставку шансу добили и Никола Петровић, М. Живковић, Којић и Трујић.

Шансу да у овој утакмици имали су пре свега играчи који нису играли против Ширака.
„Потребна нам је била утакмица за играче који нису играли први такмичарски меч и биће пракса да целе сезоне, сваке седмице опробамо играче који нису стандардни чланови првог тима, рекао је Вук Рашовић.

У првом плану је била и провера могућности десног бека Путинчанина из Бежаније, који се сасвим солидно показао.
„Путинчанин је оставио добар утисак, лако и брзо се уклопио, али ће се вратити у Бежанију. Ми имамо времена да до 31. августа и краја прелазног рока решимо кадровка питања на десном беку. Путичанин нам остаје као отворена опција.

Рашовић је медијима открио да ће Бранко Пауљевић следеће сезоне играти на позајмици у Радничком из Ниша, а затим се осврно на евентуални долазак искусног штопера Милана Обрадовића.
„Иванов је отишао, надам се једном штоперу којо ће га заменити, али да буде пре свега физички спреман. Милан Обрадовић је играч који је одиграо на врхунском нивоу прошлу сезону, он је наша жеља и видећемо наредних дана шта ће се по том питању десити“, закључио је тренер црно-белих.