Прочитај ми чланак

Мајка која је претукла наставницу је бивша одбојкашица и ћерка власника ОК Визура

0

А. Р. (32), бивша одбојкашица и ћерка власника Одбојкашког клуба Визура, напала је и претукла наставницу биологије у ОШ "Јован Дучић" на Новом Београду. Према незваничним информацијама, ухапшена жена је и раније била позната у школи по инцидентном понашању.

Како пише Нова.рс, по налогу јавног тужиоца Трећег основног јавног тужилаштва у Београду, полицијски службеници ПС Нови Београду, донели су решење о задржавању окривљене А. Р. (32) због кривичног дела злостављање и мучење и кривичног дела угрожавање сигурности.

Ухапшеној се кривичном пријавом ставља на терет да је дана 13.06.2024. године, у основној школи на Новом Београду, незадовољна закљученом оценом њеног сина, упутила оштећеној – наставници претње по живот и тело, вређала је, почупала за косу и задала јој више удараца у пределу тела наневши оштећеној лаке телесне повреде.

Услед радњи окривљене оштећеној је, по сопственој изјави, повређено људско достојанство и осећа страх за своју безбедност, а уједно је предметни догађај изазвао и узнемиреност грађана, нарочито због чињенице да се догодио у основној школи.

Окривљена ће 15. јуна бити саслушана од стране јавног тужиоца на све околности догађаја. Свесни учесталости напада на просветне раднике Треће основно јавно тужилаштво у Београду ће предлагати најстроже санкције и на тај начин утицати на безбедност свих грађана и очување образовних институција.