• Почетна
  • СПОРТ
  • Црно-бела субота на Похорју – Паклен ритам, трактор, хотел, па сликање…
Прочитај ми чланак

Црно-бела субота на Похорју – Паклен ритам, трактор, хотел, па сликање…

0

traktor122366020130629160634

(Спортске.нет)
Фудбалери Партизана имали су у суботу пре подне најтежи тренинг од доласка у Словенију на припреме. Никола Нинковић није могао ни да га издржи до краја, а добра вест за фудбалере шампиона Србије јесте чињеница да ће поподне одмарати, уз фотографисање у новим дресовима.

Партизановим фудбалерима проблем није представљао само жесток ритам који су наметнули шеф стручног штаба Вук Рашовић и кондициони тренер Миша Филиповић, већ и врућина коју није било лако поднети ни у преподневним часовима.

То се највише осетило код Николе Нинковића, коме су, очигледно, ови напори најтеже пали, па је морао да напусти тренинг јер се лоше осећао.

par 5

Ипак, после тренинга, Партизуанов доктор Росић је изјавио да је сада све у реду са Нинковићем, као и да је “проблем настао због стомачних тегоба, пошто је популарни Џиги пропустио доручак“.

Атмосферу у табору Партизана поправио је и долазак директорке маркетинга Снежане Филиповић, која је за 18:30х шесторици првотимаца Партизана заказала рекламно фотографисање на промоцији новог дреса Партизана.

Оно што такође привлачи пажњу током припрема црно-белих у Похорју јесте и превозно средство које фудбалери користе од терена за тренинг до хотела. У питању је трактор са приколицом на који су се црно-бели већ изгледа и навикли…