Прочитај ми чланак

БАЈЕРНОВО ДЕТЕ: Звезда, никад се не зна

0

"По вокацији сам звездаш, никад се не зна...", рекао је Милош Пантовић

Pantovic

Фудбал је заволео и почео да га тренира са шест година. Прве играчке кораке направио је у малом минхенском клубу Хелиос који се налазио близу његове куће. Већ у једанаестој години за српског нападача Милоша Пантовића интересовање је показао славни минхенски Бајерн и од тад је члан немачког гиганта.

Пре три дана вратио се са припрема друге екипе Бајерна, али за МОЗЗАРТ Спорт истиче да једва чека почетак припрема првог тима.
„Не знам детаље кад ће прва постава почети са радом. Ми смо били у Ииталији и у петак смо се вратили са првог дела припрема“, каже за наш портал Пантовић.

До када вас веже уговор са Баварцима и какви су ваши планови?
„Тачно до јуна 2017. године. Наравно да ми је жеља да продужим сарадњу са клубом. Добро се осећам у Бајерну и немам разлог да мењам средину. Ако дође нека понуда наравно да ћу је размотрити“.

Сећате се вашег дебија за први тим клуба из Минхена?
„Да наравно, било је то у Бремену на утакмици са Вердером коју смо добили са 1:0. Након тога играо сам мечеве са Катаром и Хертом“.

По чему ћете памтити бившег тренера Пепа Гвардиолу?
„Једноставно по томе што је фантастичан. Прецизан је у сваком делу тренинга. Велики је зналац тактике и фудбала“.

Шта мислите о новом стратегу Карлу Анћелотију?
„Још нисмо имали прилику да радимо са њим. Уосталом момци су у репрезентацији на ЕП у Француској. Надам се, ако Бог да да ће бити успешна сарадња“.

Кад сте поменули репрезентативце Немачке шта мислите који је крајњи домет те репрезентације?
„На почетку турнира нису били на потребном нивоу. Сад су знатно бољи, очекујем да узму титулу. Увек су јаки на психолошком плану. Кад су прошли Италију проћи ће и домаћина Француску, а онда ће постати и прваци Европе“.

Какав је ваш однос према репрезентацији Србије?
„Мој сан је да заиграм за сениорску селекцију. Моја једина опција је селекција Србије, увек била и биће“.

Да ли понекад размишљате о наступима у Црвеној звезди или Партизану?
„По вокацији сам звездаш, али никад се не зна. Тренутно сам срећан у Бајерну, међутим, увек сам спреман и за нове изазове“, закључио је српски млади репрезентативац Милош Пантовић.