Прочитај ми чланак

Власт уништава билборде коалиције НАДА (ФОТО)

0

"Српска коалиција НАДА коју чине Нови ДСС и ПОКС најоштрије осуђује планско уништавање билборда коалиције НАДА по налогу власти које се збило у преко двадесет градова, први дан након што су постављени", наводи се у саопштењу, које преносимо у целости.

„У времену незапамћеног медијског мрака, једноумља и јавног говора мржње против сваког ко има другачије мишљење од власти, почело је физичко уништавање билборда како би се и на тај начин грађани спречили да виде предизбoрне поруке опозиције.

FOTO: NADA

Фото: НАДА

Након блокирања породичне куће једног од вођа протеста пољопривредника, физичких напада на опозиционе политичаре и блокирања прилаза грађанима опозиционим штандовима и трибинама, сада је на ред дошло и уништавање опозиционих билборда.

Фото: НАДА

Коалиција НАДА опомиње режим Алексанра Вучића да уставно право на слободу мишљења и политичког деловања силом неће ником онемогућити, нити ће уплашити грађане жељне промена“, закључује се у саопштењу коалиције НАДА.

Ванредни републички и локални избори, који се одржавају у више градова и општина, укључујући и главни град, Београд, расписани су за 17. децембар ове године, а у њима коалиција НАДА учествује на изборној листи „Др Милош Јовановић – НАДА за Србију“, под редним бројем 5.