Прочитај ми чланак

СА ДНА КАЦЕ – Неписмени СНС посланик прети: Олошу одвратни, крените на мене!

0

Србислав Филиповић, народни посланик СНС, познатији као Срба Леденица, има све карактеристике једног напредњачког бота.

Осим што је лудо заљубљен у лик и дело Вође, што ботује свакодневно на друштвеним мрежама и користи језик недостојан биртије, а камоли политичке борбе, Срба је доказао и да је неписмен и то на врло комичан начин. Такође, Срба прети по друштвеним мрежама политичким неистомишљеницима да би их претукао или ко зна шта већ урадио, да су „кренули на њега“.

– Да сте кренули на мене, не бих се овако завршило, олошу одвратни – истакао је Филиповић, уз граматичку грешку и уличарски речник и додао:

– Да, моја грешка у куцању. Дођи да вам покажем како би сте прошли ако ме нападнете. Неће ту бити никакве грешке – написао је Срба и направио још једну граматичку грешку и директно претио политичким неистомишљеницима, односно грађанима који су били на пређашњим блокадама, што се Срби нимало није свидело.

Све и да се занемари његово елементарно непознавање граматике српског језика, Србин језик свакако није достојан функције коју обавља. Синтагму (Срба вероватно ни не зна шта то значи) „олошу одвратни“ можемо чути у ријалитијима као што је „Фарма“, али када то долази од народног посланика, само је још један доказ на шта су напредњаци свели нашу политику.

Оно што је још горе, Срба без икакве одговорности готово свакодневно прети и напада оне који не мисле као његов СНС клан, а како је кренуо, ускоро би те претње могао и да реализује? Јер у држави у којој се чувају и криминалци који чекићима туку грађане у главу, народним посланицима власти је вероватно дозвољено и да их убијају.