КУРДСКА КРИЗА: Изасланик УН упоредио Србе са исламским терористима

14

Изасланик Уједињених Нација у Сирији Staffan de Mistura упоредио опсаду Кобанија са Сребреницом, а Србе са терористима ИДИС-а. Дакле, он огорчен због тога што Курди не желе прећи на побуњеничку страну и окренути се против Асада, своју неспособност лечи лажном европском пропагандом о Србима.

ОТКРИВАМО: Припадник тајне бошњачке полиције о мрачним тајнама Сарајева (Видео)

2

Говорио је и како су код Дома полиције у Сарајеву ликвидирани заробљени војници ЈНА, о скривању њихових тијела, која су наводно закопана испод више гробница, оптужујући за унутарњи терор у Сарајеву тадашњи бошњачки полицијски, војни и политички врх на челу с Алијом Изетбеговићем.

„КОСОВО ЈЕ СРБИЈА“ у Јеревану (Јерменији)

4

’Орлови’ су имали подршку у Јеревану, али ни она није била довољна за бољу игру националног тима.

МИРОСЛАВ ЛАЗАНСКИ: Сигнали из Србије – зашто нећемо ући у ЕУ

11

Нисам још видео извештај Стејт департмента о купусу. Али, има о купусу у новинама, читај „Политику“, Жико. Због тог футошког купуса нема мајци нама брзог уласка у ЕУ.

КОНАЧНО: Споменик цару Николају Романову стигао у Београд! (ФОТО)

4

Коаутор, академик Генадиј Правоторов рекао је да је споменик уникат, посвећен императору који је, како је рекао, једно време био мање цењен у Русији него у Србији.
„Постоји у срцима Срба, чврсто и стално“, рекао је Правоторов.

ПОГЛЕДАЈТЕ: Српски интелектуалци о међународном поретку и српским просторима (Видео)

3

Сва три стручњака, су се позабавили садашњим унутрашњим и међународним положајем српских простора, посебно у Србији и Републици Српској. У том контексту су истакли важност предстојећих избора у Републици Српској.

НЕМАЧКИ НОВИНАР ШОКИРАО СВЕТ: Пишемо лажи против Русије како би изазвали Трећи светски рат! (Видео)

31

Обучавали су ме како да пишем лажи како би изазвали Трећи светски рат. Био сам новинар 25 година када су ме обучавали како лагати у текстовима и како од истине да направим лаж на начин да јавност никада не сазна што се заиста догодило, рекао је у свом јавном обраћању свету.

ФУДБАЛ: Стојковић и Тошић спасили Србију од бруке!

6

Шок одмах на почетку! Фудбалери Србије били су на прагу пораза на старту квалификација за Европско првенство 2016.

ВЛАСНИК ФОРМУЛЕ 1: Путин би могао управљати Европом или САД

1

Еклстон се тренутно налази у Сочију, где је 10. октобра кренула прва у историји „Формуле 1“ Велика награда Русије.
Путин наг

ЗАПАД И МАСОВНА САМОУБИСТВА у режији државе (Докази)

3

Кренула је кампања за легализацију педофилије у САД а у ЕУропској Унији и за легализацију инцеста. Тражи се и легализација изнајмљивања материце као и куповине деце од жена које су спремне да за новац роде дете ЛГБТ пару.

ЗАБРАЊЕНО ДА СЕ ПРИЧА: „Пројекат“ – крађа беба у Србији

6

Причу око крађе беба својим текстовима у Вечерњим новостима међу првима покренуо је Миша Васовић. Овај храбри новинар написао је и књигу под насловом „Рођени да нестану“, која садржи приче родитеља којима су деца украдена.

СРС: Дочекајмо Путина! (Видео)

32

Чланови Председничког колегијума Српске радикалне странке званично су започели кампању „Дочекајмо Путина! Дочекајмо пријатеља!“ Активисти Странке делили су у Кнез Михаиловој улици у Београду летке којима српски радикали позивају грађане да им се 16. октобра придруже на дочеку председника Руске Федерације Владимира Владимировича Путина. Масовним присуством на дочеку руског председника Србија ће упозорити режим да […]

ДУШАН ПРОРОКОВИЋ: О идеји суверенизма – одбрана од западног колонијализма

3

Не без разлога: Србија је изложена убрзаној десуверенизацији. Наша судбина у доброј мери није у нашим рукама.

ЗБОГ ШЕШЕЉА препуно у Новом Саду!

10

„Војислав Шешељ је до ногу потукао Хашки трибунал, растурио лажну оптужницу, раскринкао лажне сведоке и одбранио част и достојанство добровољаца Српске радикалне странке, који су бранили српски народ широм Републике Српске Крајне и Републике Српске.

БЕОГРАД: ЗБОГ ВОЈСКЕ до четвртка измене у саобраћају

2

Након тога, у Булевару Николе Тесле Војска Србије ће имати своје пробе и припремати се за параду за четвртак, напоменуо је Мали.

TРУДНЕ БОСАНСКЕ ДЕВОЈЧИЦЕ: Џихад је био грешка, ХОЋЕМО КУЋИ!

17

Од почетка сукоба у Сирији више од 100 особа из Аустрије отишло је да се бори против сиријског режима, од чега једна четвртина има чеченско порекло.

НЕСРЕЋА: Пао авион, има мртвих!

0

На гашењу пожара била су ангажована четири возила са десет ватрогасаца, тако да је после брзе интервенције полиција могла да започне увиђај.

Мангупи у партијама „једу“ своје вође?

5

Политичка историја у Србији нас учи да су најближи сарадници и пријатељи једни друге политички „чистили“ на бруталан начин због власти и моћи. Полиитка је моћ али она ствара надмоћ над људима и идејама које се кроз политички и партијски апарат претварају у машинерије ауторитарног и лидерског разарања

Нацисти су је силовали, а она им је спремила БРУТАЛНУ ОСВЕТУ

1

Анонимној медицинској сестри, која је за време Другог светског рата спавала са нацистима и на тај начин им преносила сексуалне болести, откривена је спомен плоча у Чешкој.

Нафтне игре обарања цене као геополитичка каменица

1

Пад цена нафте који и даље траје наводи експерте да се губе у досеткама и да привлаче за објашњење ове појаве различите теорије завере. Аналитичари с бригом говоре да је тржиште престало да се подлеже прогнозама.