Прочитај ми чланак

Убијена жена на Вождовцу била директорка ПР компаније и сестра директора Б92! ФОТО

0

Сестра Војкана Радоша, директора ТВ Б92 и имућног пословног човека, која је и заова Ане Пендић Радош, водитељке "Папарацо лова" на Пинк-у, пронађена је мртва (од батина) у стану на Вождовцу, а њен невенчани супруг је ухапшен.

Соња Р. (50), директорка у познатој ПР компанији „Дајрект медији“, пронађена је мртва синоћ у свом стану на Вождовцу, а полиција је привела њеног супруга, који је обавестио и полицију о њеној смрти. Према незваничним сазнањима, он се сумњичи да јој је нанео повреде.

Соња Радош са братом Војканом (фото: Facebook)

Republika

Због сумње да јој је нанео тешке повреде, ухапшен је муж. Увиђај је обавило Више јавно тужилаштво у Београду, по чијем налогу је тело послато на обдукцију.

Према незваничним информацијама, супруг је позвао полицију и пријавио да му је жена преминула, па је након привођења признао полицији да је претукао супругу.

– На њеном телу биле су видљиве повреде, ноге су јој комплетно биле у подливима. Тело је послато на обдукцију која би требало да покаже да ли је преминула од задобијених повреда – рекао је извор за Курир.