Прочитај ми чланак

ЗБОГ ШЕШЕЉА препуно у Новом Саду!

0

vojislav-seselj
У препуној сали страначких просторија у Новом Саду, Градски одбор Српске радикалне странке Нови Сад организовао је промоцију две нове књиге др Војислава Шешеља под насловом „Српски народ мора да ослободи Републику Српску Крајину“ и „Хашко инаугурисање говора мржње“.

Обе књиге које су српски радикали промовисали део су великог научноистраживачког пројекта, на коме Војислав Шешељ ради сво време свог хашког тамновања, који је назван „Српски народ и нови светски поредак“.

„Војислав Шешељ је до ногу потукао Хашки трибунал, растурио лажну оптужницу, раскринкао лажне сведоке и одбранио част и достојанство добровољаца Српске радикалне странке, који су бранили српски народ широм Републике Српске Крајне и Републике Српске.

Са друге стране, књиге др Војислава Шешеља представљају фундаменталан, непроценљив допрнос правној, политиколошкој, социолошкој и историјској науци, јер у потпуности демаскирају и огољују намере западних сила и новог светског поретка да комплетну кривицу за грађански рат на простору бивше СФРЈ ставе на плећа српскога народа. Својим књигама др Војислав Шешељ оставља писани траг генерацијама које долазе о бешчашћу и зликовачким намерама новог светског поретка да сатанизују српски народ и од жртве рата на простору бивше Југославије направе џелата.“ – рекао је на промоцији председник Градског одбора Српске радикалне странке Ђурађ Јакшић.

seseljeve knjige a7

Рецензент књиге „Српски народ мора да ослободи Републику Српску Крајину“, професор Уставног права на Правном факултету у Новом Саду, Слободан Орловић истакао је: „Хашки суд не можемо назвати судом, јер суд примењује право, правду и правичнност, а у Хагу има свега сем тога. Тај трибунал није суд јер није основан законом него одлуком Савета безбедности. Ове две књиге су трајни научни и емотивни доказ света у коме живимо. Већег отпора према Хашком трибуналу није било од овог који пружа Војислав Шешељ и убеђен сам да ће победити и ускоро бити слободан“.

На промоцији је говорио и син др Војислава Шешеља, студент треће године Правног факултета и председник српских радикала у Земуну, нагласио је „да је српски народ у Републици Српској Крајини, поред тешке и крваве историје успео да сачува своје име, обичаје и идентитет, који се морају неговати у свести српског народа“.

„Слобода говора не сме зависити од садржаја говора. Шешељ је Прометеј слободе говора, уздизања народа, Прометеј борбе против глобализма“ – рекао је мр Павел Домоњи, истакути интелектуалац, непомирљиви антиглобалиста и велики поштовалац херојске борбе коју Војислав Шешељ води у Хашком трибуналу.

promocija srs novi sad

Потпреседник Српске радикалне странке, Милорад Мирчић закључио је: „Овим двема књигама се даје огроман допринос антиглобалистичкој борби против тоталитаристичких режима и Новог светског поретка. Република српска Крајина представља обавезу, али и опомену јер процес дезинтеграције Србије није завршен. Српски народ не сме заборавити Републику Српску Крајину, српску Црну Гору, Републику Српску и све српске земље и једног дана вишевековни сан српског народа о животу у једној држави биће остварен. Живела Велика Србија!“.

publika srs

(Србин.инфо)