АМЕРИЧКИ УСЛОВИ за неутралност Србије у Украјини

0

Да ли се може бити неутралан и остати најбољи пријатељ Русије западно од Доњецка?

КО ТРУЈЕ СРБИЈУ: Плодне оранице Мачве, а соја ГМО

0

Фитосаниотарни инспектори Министраства пољопривреде током јуна и јула на подручју Мачве код 24 пољопивердника на парцелама пронашли засејану ГМО соју.

СРПСКА КОШАРКА: Србија добила новог Салета – ТРОЈКОМ пресудио Хрватима!

1

„Орлови“ су се, пре свега сјајном борбеношћу, али и тројкама када је било најважније и најпаметније, на сјајан начин „вратили у живот“ после пораза на старту овог надметања, и то од Грчке са 66:64 након грешке Владимира Мицова на половини противника у самом финишу.

СРПСКА ИСТОРИЈА: Седам највећих српских тајних агената у 20. веку

0

Наши шпијуни својим акцијама започињали су светске ратове, али и инспирисали писце.

СРПСКИ ФУДБАЛ: Чука сигурна, кикс Јагодине, Звезда с победом у одбрану титуле

0

Чукарички је тако у првом колу нове сезоне показао да има исте амбиције као у прошлој, док је екипа из Лучана покварила планове фаворизованим ’ћуранима’.

ПРЕДСЕДНИК ПУТИН: 15 година на руском политичком Олимпу (Јубилеј)

27

Према најновијим испитивањима које су спровели социолози Института јавног мњења „Леванда-ценатар“, предсеник Путин је достиго историјски максимум популарности 87% од сто, док је у мају у време кримске еуфорије био нешто нижи и износио је 83%.

СРПСКИ ФУДБАЛ: Почиње сезона у Суперлиги (Парови, сатница)

0

Бројни клубови су у финансијским проблемима, а њих пет, међу којима су Црвена звезда и Партизан, због дуговања неће моћи да региструју нове играче.

УШЛИ У ЕУ: Хрватска укида ратно ваздухопловство и препушта небо авионима НАТО

13

Он такође каже да Хрватска може себи да приушти себи само хеликоптере.

ЗА ОСУДУ: Приватни факултет у Новом Саду забранио употребу ћирилице

14

Професори приватног Фармацеутског факултета, истуреног одељења у Новом Саду, од нове школске године више неће моћи да користе ћирилицу!

ЕУ СТРАНКЕ: СНС – Пајтић покрао Војводину. ДС – Напредњаци продали Арапима Србију

0

Српска напредна странка затражила је данас од надлежних државних органа да хитно и без даљег одлагања одговоре на питање како је лидер ДС и председник војвођанске владе Бојан Пајтић опљачкао Војводину и ко спречава да се утврди његова кривична одговорност.

АРАПСКИ ГЕОПОЛИТИЧАР: Уколико се Србија приближи Русији, Запад ће је уништити

25

Србија је последњи бастион отпора глобалистима на Балкану, и због тога је захват да Срби забораве своју историју.

НОВА ПОЛИТИЧКА МАПА СВЕТА: САД на челу глобалног рата терора – Нови Блиски исток

1

Да би се он постигао, неопходно је разбити Ирак на три дела: Сунитски Ирак, Шиитски Ирак и Слободни Курдистан. Због чега је стратезима Новог светског поретка потребно да разбију Ирак? Израелски документ који су 1996. осмислили стратези САД, А „A Clean Break: A New Strategy for Securing the Realm“, представља план о успостављању израелске доминације на Блиском Истоку. План је предвидео избацивање Сирије из Либана и дестабилизацију Сиријске Арапске Републике уз помоћ Јордана или Турске. 

ЛЕКАРИ ПУСТИЛИ ПАЦИЈЕНТА да се тресе у агонији и подсмевали му се док је умирао?!

4

– Уместо да га одмах прими у болницу, лекар на интерном одељењу, у суботу увече, када смо се први пут обратили, вратио нас је кући.

„ДОКАЗ РАСТА АНТИРУСКЕ ХИСТЕРИЈЕ“: И хуманитарна помоћ Русије УКР је инвазија

4

— Саманта Пауер је упозорила Русију да ће се на било какву њену даљу помоћ Украјини, чак и под изговором испоручивања хуманитарне помоћи, гледати као на инвазију.

БРАВО! Нова медаља за Србију на Светском првенству!

0

Иза најбоље три кајакашице следиле су представнице Румуније, Велике Британије, Русије, Немачке, Шведске и Украјине, док је Норвежанка Мира Верас Ларсен одустала пред сам циљ.

ЕУ ЗАКОНИ У СРБИЈИ: Правда за касапина, крива јер се сузавцем одбранила од манијака

26

Мој шашави народе, не залуђуј се, убица Тијане Јурић живеће довољно дуго да изађе из затвора. Укратко – живеће, мада је детету од 15 година то право крвнички одузео.

ИСПОВЕСТ СРБИНА Два месеца у Либији био у ланцима!

1

Скривеним ножем, у зору, пресекао везе. Ослабио дведест килограма, пешачио 30 километара.. – у свом Деспотовцу, Маријо Станисављевић за „Новости“ препричава детаље свог заточеништва и бекства из канџи либијске банде уцењивача.

УКРАЈИНА – РАТНИ ИЗВЕШТАЈ 09.08.’14 – Уништен УКР “Јужни котао“, али и Доњецк потпуно опкољен

24

И хуманитарни улазак Русије у Украјину САД ће сматрати – војном интервенцијом. Американци немају ништа против да руску хуманитарну помоћ истоку Украјине достави Црвени крст. Ово је потврдила и Саманта Пауер, стална представница САД у Савету безбедности УН.

УВЕЗЛИ ИЗ АМЕРИКЕ У Украјини регистрована прва Црква Сатане!

6

У Украјини већ делује снажно Сајентолошка секта чији члан је био и високи украјински политичар, Арсениј Јацењук, чија рођена сестра је једна од главних људи за Сајентолошку секту на територији САД.

ТАЧИ: Косово није земља исламиста. ВЕЛИКОАЛБАНЦИ од сада преговарају са Србијом?

4

Раније је лидер Алијансе за будућност Косова и номиновани кандидат за новог премијера Рамуш Харадинај, за људе који шаљу Албанце у Сирији и промовишу верски исламски радикализам и екстремизам рекао да су „фекалије нашег народа“.