Прочитај ми чланак

АРАПСКИ ГЕОПОЛИТИЧАР: Уколико се Србија приближи Русији, Запад ће је уништити

0

rusija srbija ne eu8_n
Србија је последњи бастион отпора глобалистима на Балкану, и због тога је захват да Срби забораве своју историју.

Како САД, уз помоћ арапских инвеститора, покушавају да успоставе тоталну контролу над српски националним и државним простором, редакција Геополитике разговарала је са познатим светским научником, који се бави геополитичким темама, Махдијем Наземорајом.

Махди Наземораја је истраживач канадског Центра за истраживање глобализације, члан Научног комитета за геополитику, експертски сарадник московског Фонда стратешке културе, колумниста Русије данас и Минт прес њуза („Mint Press News“), новинске агенције САД познате по разоткривању улоге Саудијске Арабије у хемијском нападу на Источни Гоут, у Сирији.

Његови чланци на тему међународних односа и глобалног система преведени су на више од двадесетпет језика широм света. Наземораја је аутор студије Глобализација НАТО („Clariti Press“, 2012), једне од најутицајнијих критичких књига о НАТО која се користи као приручник на одабраним војним колеџима. Његов рад о НАТО архивиран је 2011. у Војној мултимедијалној библиотеци самог НАТО у Бриселу.

Саудијска Арабија је задобила статус главног „инвеститора“ у Србији. Купила је авиокомпанију под непознатим условима, купује фармацеутску индустрију, пољопривредно земљиште, комбинате, изворе воде, реализује се пројекат Београд на води, којим се мења слика града и урушава његово историјско језгро.

— Улога Саудијске Арабије је веома мрачна и почела је са ратовима у Југославији. Она је регрутовала припаднике Ал Каиде за рат у Босни и на Космету. Саудијска Арабија није права држава. Она је власништво владајуће диктаторске окрутне куће Ал Сауд, која представља део глобалистичког друштва. Они инвестирају новац као део мултинационалне глобалистичке елите. Катар сада, на пример, жели да уложи 2,2 милијарде долара у инфраструктуру у Шпанији.

Немам никакве сумње да глобалисти желе да сломе Србију. Уколико Србија одбије да се придружи ЕУ или НАТО и приближи се Русији – они ће је уништити. А Срби и Руси имају веома снажне историјске везе. И Србија је последњи бастион отпора глобалистима на Балкану, и због тога је изложена уништавању своје културе и огроман је захват усмерен ка томе да Срби забораве своју историју.

И, због тога што је Србија нападнута и сурово кажњена, због тога што се над Србима спроводи испирање мозга и отима традиција и историјско памћење ‒ Срби су у стању да веома добро разумеју шта се догађа у Либији и Ираку. Срби то препознају далеко боље него други народи. Српски народ је увек први на удару и увек одлучан у пружању отпора империјалистичким агендама.

Значи, Србија увек прва на удару?

— Србија се опет прва нашла на путу глобалистичког похода на Исток. Косово је од Србије одузето на основу нелегалног рата 1999. године, праћеног окупацијом. Да ли знате ко је убио највише Албанаца? НАТО, који је потом оптужио Србе, док су припадници ОВК на терену убијали Албанце.

У циљу стварања нових идентитета, нови светски поредак се служи свим средствима да избрише свако историјско сећање код Срба и других народа како би им одузео државе, национална богатства, историју, веру. То сада раде са Украјином и покушавају са Русијом, која је њихова главна мета.

(Геополитика.рс)