Први стрелац Македоније нова Звездина мета? (Видео)

0

Македонац који је прошле године био први стрелац Вардара и тамошњег шампионата јефтинија и реалнија опција од Гекаса и Милевског.

САД: Не могу да продају кућу у центру града ни за долар

0

Финансијска ситуација у америчком граду Детроиту је толико тешка да се неке куће не могу продати чак ни за долар.

Шиптарски дипломата пијан дивљао улицама Загреба, морала полиција да га туче! (Видео)

0

Шиптарски окупаторски дипломата са Космета Уртак Хамити повучен је из амбасаде у Загребу због тога што је, возећи пијан, ударио неколико возила у центру главног града Хрватске а полиција га је ухапсила када није хтео да се подвргне алкотесту.

Почела трговина: СНС и СПС мењају министарства; смењени министри ипак незаменљиви

0

Премијер Ивица Дачић о реконструкцији, новим именима у кабинету, преговарачу са ЕУ: Ефекат промена биће као да су били избори. Неће се ићи на одмор, јер Владу чека много посла.

Препознао оца са фотографије, заклали га Шиптари због трговине органима!

5

Одлазак до продавнице у Пећи, тог 22. јуна 1999. године, за Предрага Драговића био је фаталан. Несрећни човек се кући није вратио, а од 2002. водио се као нестао, све до марта 2009, када је српско Тужилаштво за ратне злочине идентификовало Драговића као једну од жртава албанског терора.

Национална географија – Србија: Да ли је време полудело? (Фото)

0

Кише изазивају готово библијске потопе, а таласи врућине не престају, торнада ударају дивљачким ројевима – временска прогноза се драстично мења. Шта се догађа?

Мира Бобић Мојсиловић: У поверењу – ако га не можеш насмејати, немој га наљутити

0

Борис Тадић, бивши председник Србије, изјавио је пре неколико дана да му најављена реконструкција владе изгледа као сапунска опера, да је посматра и да се смеје. Додао је и да разуме како је Вучићу, јер је и сам био у његовој кожи. Смеху никад краја, што јес-јес.

Трују Србију: Америка нам уваљује ГМО шљиве убице !

1

Америчко министарство пољопривреде (УСДА) лобира код српских стручњака да прихвате узгој генетски модификоване сорте шљиве „Хонеyсwеет“ (меденослатка), која изазива агресивне туморе јетре. Амерички стручњаци тврде да је њихова ГМ сорта квалитетнија од постојећих српских јер је, наводно, отпорна на шарку. Ирена Барет, лекар природне медицине и оснивач покрета Стоп ГМО, истиче да је ово предавање […]

Саша Недељковић: Буњевачки соколи славе Видовдан и пробој Солунског фронта

0

После Уједињења Буњевци су највише допринели успону соколског покрета у Суботици. Др. Бабијан Малагурски, један од покретача Соколства у Суботици, купио је о свом трошку све потребне гимнастичке справе за вежбаче.

Записи Руса из српског косметског гета

0

Живковић: Рус на похараном Космету
Међу књигама које сам купио у антикваријату Двери, нашла се ова – Павел Тихомиров: „Зона ћутања – Записи из српског гета“

Срби на Балкану постају грађани другог реда!

0

Око 2.230.000 Срба у региону сваке године има мање политичких права, најлошије стање је у Хрватској и Црној Гори, док су тежња ка централизацији БиХ и притисци на Републику Српску свакодневни.

Нешто се изгледа спрема на Блиском истоку! Још земаља затвара амбасаде!

0

Париз – Након одлуке САД да затворе у недељу неколико својих амбасада на Блиском истоку и северу Африке, Француска, Немачка и Британија затварају амбасаде у Јемену

Бака која испаљује ракете!

0

Лесковац – Мештани три села недалеко од Лесковца скоро 30 година нису имали штету од града, јер их од тога брани успешни противградни стрелац бака Радмила Стефановић (74)

Кандидати СПС-а за нове министре.

0

Врх СПС близу је одлуке да за министра просвете предложи Милана Јовановића, професора на факултету Политичких наука, док још увек немају решење ко би могао заменити Милутина Мркоњића на месту министра саобраћаја

Џони Штулић: Никада не бих свирао у Загребу, већ у Београду!

0

А и ко би слушао моје нове песме и народњаке које сада обрађујем. Не пада ми на памет да поново изводим старе хитове Азре, рекао је певач

Србин – први човек на свету који је као моторциклиста обишао круг око Земље

0

Врњачка Бања- Храбри моториста Слободан Вукојевић из Врњачке Бање, на пут око света својим мотором је кренуо 13. априла ове године

Потомак Мехмед-паше Соколовића скривао Дражу Михаиловића

0

У селу Соколовићи, надомак Рудог, родног мјеста чувеног Мехмед-паше Соколовића, умро је у 88. години Љубо Кириџић, посљедњи потомак великог везира.

Партизану додељен ‘домаћински’ арбитар

0

Четири дана пре реванш сусрета трећег кола квалификација за ЛШ између Партизана и Лудогореца УЕФА је одредила судијску четворку која ће делити правду у Хумској. Главни арбитар Кели одликује се статистиком која га сврстава у групу ‘домаћинских’ судија.

Да ли ће Дачић гласати на Космету или на Косову?

0

Ко ће се наћи на бирачком списку и коме ће ван територије Космета бити дозвољено да гласа, одлучиваће ЦИК, по пријавама и достављеној дoкументацији

Секташи харају Војводином!

0

Епархија бачка СПЦ недавно оштро протествовала због масовне појаве припадника секте Харе Кришна на новосадским улицама