Прочитај ми чланак

Први стрелац Македоније нова Звездина мета? (Видео)

0

kostovski-velika125961020130803223532
(Спорске нет)

Македонац који је прошле године био први стрелац Вардара и тамошњег шампионата јефтинија и реалнија опција од Гекаса и Милевског.

Време цури, до почетка шампионата је седам дана, Звезда тешко даје голове, европски мечеви су доказ.

Дауда се не може препознати, Касалица је предводио напад у Одеси, али он није класичан нападач. Све је кренуло лоше већ првих дана када се повредио Ђорђе Ракића, Мудрински је продат, од тада на „Маракани“ траже нападача, без ефекта.

Милевски који се помињао је нереална мета, он жели у Италију, и даље није завршио посао са Ливорном, али је како смо рекли Серија А много већи изазов.

Што се Гекаса тиче, грчки ветеран је играо у Турској и даље је члан Акхисара, и он ће тешко у Србију.

Нова опција је како пише портал новости.рс Јован Костовски. Овај македонски нападач је постигао 22 гола прошле сезоне, ради се о добром нападачу који је довођен уз везу са румунским клубовима, али и неким немачким друголигашима.

Има 26 година, играо је за ОФИ на Криту, али и турски Ордуспор, ради се о искусном фудбалеру, класичном нападачу какав је потребан Звезди.

У јануару му са Вардаром истиче уговор па је сигурно да не би било већих проблема да се клубови договоре. За Черноморец је касно, али Стојановић тражи нападача за шампионат и тај проблем мора да буде решен током наредне недеље.