Италијани испијају Хитлера, Мусолинија, Стаљина, Мао Це Тунга ….!

0

Италијанска фабрика алкохолних пића Lunardeli пуни вино и пиво у флаше на којима се разбашкарио Хитлер лично у позантим позама које изазивају језу трезних купаца. А тек припитих.

Ватерполо – промене у ЛШ: Партизан испред Црвене звезде

0

Ватерполо Лига шампиона поново је променила правила – од следеће сезоне у групној фази учествоваће 12 клубова, а за трофеј ће се борити шест на Ф6 турниру.

Катић о репрезентацији и Звезди: Циљ је увек исти – победа и титула!

0

„Операција Словенија“ кошаркашке репрезентације Србије почела је осмог јула у Београду. За непуна два месеца почиње Европски шампионат, а један од оних који се сматрају „сигурним путницима“ у Словенију јесте и Рашко Катић, центар Црвене звезде и дебитант у националном тиму. Искусни центар је у интервјуу за Б92 говорио о предстојећем периоду, раду на побољшању своје игре, следећој сезони…

Давис Бертанс: „Немогуће је не волети Партизан“

0

Кошаркаш Партизана Давис Бертанс пре десет дана у Сан Антонију је оперисао укрештене лигаменте колена, које је покидао у финалу домаћег плеј-офа.

УЕФА: Зна се ко суди Партизану, а ко Звезди, Војводини и Јагодини

0

Европска кућа фудбала делегирала је арбитре за двомече другог кола квалификација за ЛШ и ЛЕ, па је тако постало јасно ко ће делити правду српским клубовима. Партизану ће у Јерменији судити Чех који је делио правду пре годину дана против Нефчија, док на „Маракану“ стиже Италијан Лука Банти.

Звезда добија свог „Иванова“

0

Вицешампион Србије наставља потрагу за штоперима, па ће у ту сврху на пробу стићи дефанзивац ЦСКА из Софије Константин Стојанов.

Челници Партизана су хтели да поклоне титулу Звезди!

0

И врапци знају да су садашњи челници имали на уму да препусте шампионски трофеј Црвеној звезди, али се то захваљујући играчима и њиховој посвећености није десило – рекао је Бјековић.

Партизан без Стојковића на Ширак

0

Из Хумске је у УЕФА у ноћи између четвртка и петка отишао списак фудбалера на које Партизан рачуна у другом колу квалификација Лиге шампиона.

Нађ: Иванов остаје, он није на продају!

0

Нисмо имали никакве разговоре са људима из Базела, а и да јесмо наш став је добро познат – истакао је спортски директор Партизана.

Руска серија Јесењин – седма епизода

0

Серија је снимљена по роману Виталија Безрукова “Сергеј Јесењин, историја једног убиства”.На основу истраге пуковника милиције Едуарда Хлисталова, који је 15 година истраживао песникову смрт, Виталиј Безруков написао је књигу о животу и смрти песника којег и данас сматрају оличењем “руске душе”. Виталиј је иначе отац глумца Сергеја Безрукова.

Тaтина ћера: Подигла џип од две и по тоне да спасе оца!

0

Рејчел Симонс (22) из околине Бостона спасла је данас свог оца подигавши теренац који је пао на њега и прикљештио му ногу свом тежином.

Руски амбасадор Александар Чепурин и конференција „Јужни ток – еволуција гасовода“

0

Амбасадор је изјавио да Руска Федерација придаје велики значај реализацији паневропског пројекта „Јужни ток“ који ће омогућити повезивање источних и западних делова Европе.

Милорад Чавић: Био сам очи у очи са ајкулом! И преживео!

0

Највећи пливач испричао је како изгледа када се нађеш очи у очи са бик-ајкулом

Ипак нема „пројекта храст“?

0

Није се храст нашао на траси аутопута, он је ту већ шест векова. У сваком пројекту прави се карта ограничења где пут не може да прође. Не руше се ни нови воћњаци, комплекси дрвећа, чак ни пашњаци“, каже професор Грађевинског факултета у пензији др Михаило Малетин

Срби са севера КиМ неће изаћи на локалне изборе које организује Приштина

1

Миловић је казао да Албанци селективно примењују Бриселски споразум и користе га као „шведски сто“ – примењујући само оно што им одговара.

Вучић ударио на Динкића – преко књиговођа

0

Иако је гласање о новом закону било предвиђено за данас, одлагање расправе довело је у питање да ли ће се он уопште наћи пред посланицима на овој седници, јер је нова заказана већ за уторак. Током викенда, уочи разговора о реконструкцији владе вероватно је да ће СНС и УРС и по овом питању одмерити снаге, а амандман који је постао камен раздора, тврде аналитичари, показује жељу највеће партије из коалиције да преузме контролу и над привредом и финансијама, ресорима за које није била заинтересована у време договора са партнерима у власти. За опозиционе партије, неспорно је да иза тог амандмана стоји гувернерка Народне банке Јоргованка Табаковић, која по њима жели да увећа свој утицај у јавним и пословним круговима, док у странци већ има своје место које јој није угрожено ни због наводног замрзавања политичке функције.

Душан Јањић: Србија ће наредне године затражити пријем у НАТО

0

Он је објаснио да је „јасно да се однос Србије према НАТО мења одласком Бориса Тадића са функције председника и усвајањем нове стратегије НАТО-а“.

Одакле паре: Директорка из СПС носи пиштољ, има јахту и скупе лимузине!

0

Увидом у евиденцију Пореске управе утврђено је да је именована обвезник пореза на регистровано оружје, пореза на пренос апсолутних права на половним моторним возилима и пловним објектима и пореза и доприноса од обављања самосталне делатности – наведено је у документу Пореске управе у који је Курир имао увид.

Пешке бих дошао у Звезду, 2.000 км лако се пређе! (ВИДЕО)

0

Искусни везиста, коме је Звезда највећа светиња, каже да би на само један позив дошао у клуб * Прича о шведском фудбалу, жељи да игра за Републику Српску, као и о „највећем човеку и тренеру“

Нинковић: Натераћемо их да нам се извињавају!

0

Прешло се са речи на дела.