• Почетна
  • СПОРТ
  • Челници Партизана су хтели да поклоне титулу Звезди!
Прочитај ми чланак

Челници Партизана су хтели да поклоне титулу Звезди!

0

nenad-bjekovic-pusenje-cigarete-tompus-1373631592-56427
(Курир)

И врапци знају да су садашњи челници имали на уму да препусте шампионски трофеј Црвеној звезди, али се то захваљујући играчима и њиховој посвећености није десило – рекао је Бјековић.

Легенда Партизана, Ненад Бјековић, жестоко је оплео по руководству актуелног шампиона Србије.

Популарни Бјека је без увијања изјавио да су садашњи челници Партизана имали намеру да препусте шампионску титулу Црвеној звезди, али се то захваљујући играчима није догодило.

„Једини начин да Партизан не узме седму узастопну титулу је да то не жели! Таква је ситуација била и последње две године. И врапци знају да су садашњи челници имали на уму да препусте шампионски трофеј Црвеној звезди, али се то захваљујући играчима и њиховој посвећености није десило. Тако и сад: круна ће остати у Хумској само ако црно-бели то буду желели. У супротном…“, рекао је Бјековић.

Бјековић као велики партизановац навија да црно-бели изборе пласман у Лигу шампиона, међутим, није велики оптимиста.

„Тренер и играчи ће дати све од себе, али потези људи из руководства ми једноставно не дају за право да верујем у успех. Они прикривају истину, крију се иза титула и победа над Звездом, заборављају на гомилу проблема у свакодневном функционисању клуба. Плашим се, заиста. Кад Партизан пукне то ће тако јако да одјекне, а последице ће бити несагледиве“, рекао је Бјековић.

Чувени голгетер Партизана осврнуо се и на ситуацију у Црвеној звезди.

„Бољи смо од Звезде, која ће покушати да учини све не би ли прекинула шестогодишњи пост и вратила круну, међутим, сигуран сам да јој неће успети. Тачније, не би требало. Опет, имам утисак да држава чини све да оживи Звезду. Као да ће све у Србији да буде боље ако они буду први. А неће.

Не бих да паметујем, делим лекцијем, само примећује, да ако ће држава већ да се меша, боље би било да се мало позабави где нам је тренутно фудбал, зашто тонемо и како тај спорт може да се спаси у глобалу“, рекао је Бјековић.