Прочитај ми чланак

Нађ: Иванов остаје, он није на продају!

0

ivanov1321
(Новости)

Нисмо имали никакве разговоре са људима из Базела, а и да јесмо наш став је добро познат – истакао је спортски директор Партизана.

ДИРЕКТНО У ГЈУМРИ

Прва европска епизода српског шампиона очекује у среду 17. јула на стадиону Ширака у Гјумрију, у 17 часова по локалном, односно два часа раније по нашем времену. Експедиција Партизана пут Јерменије креће у уторак у девет ујутро чартер летом директно у Гјумри, где ће Рашовићеви изабраници истог дана одрадити једини тренинг у време одигравања утакмице.

 Опроштај Партизана од ЛШ
Базел је упоран да доведе Иванова, а Партизан још упорнији у намери да бугарског дефанзивца задржи у Хумској.

Шампион Швајцарске се после десетак дана затишја поново активирао и решио да крене у офанзиву на штопера српског шампиона, али узалуд. Тако тврди спортски директор клуба из Хумске Алберт Нађ.

– Нисмо имали никакве разговоре са људима из Базела, а и да јесмо наш став је добро познат. Иванов је изузетно важан играч за наш тим и у овом тренутку он није на продају. Помало је напорно свакодневно демантовати информације које се из овог или оног разлога појављују у јавности – објаснио је Нађ.

Некако у исто време кад и прича о одласку Иванова појавила се вест о ангажовању конкуренције Милошу Остојићу на позицији десног штопера.

Урош Витас, млади репрезентативац је већ неко време једна од опција Партизана за ојачање дефанзивног бедема, али конкретни потези на плану преговора о његовом ангажману још нису повучени.