Прочитај ми чланак

Стотине хиљада Немаца на протестима широм земље: Нећемо НАТО глобалисте и лопове!

0

Немачки народ се не смирује и готово сваки дан масовно протестује против Шолца, НАТО, инфлације, ЕУ бирократа за које тврде да су их опљачкали и траже да Немачка стане уз Русију и укине санкције које им штете, а као симбол отпора режиму и глобалистима носе руске заставе. Данас је стотине хиљада побуњених људи на улицама Берлина, Штутгарта, Дизелдорфа, Хановера, Штутгарта, Дрездена, Франкфурта и других градова које не предводи нико (од опозиције).

На протесту су поручили немачкој влади да неће плаћати ненормално високе рачуне за енергенте већ да држава покрије сву разлику у односу на период од прошле године. Осим тога, противе се драстичном скоку цена хране, која је у маркетима нижа него у Србији, али Немци за разлику од нас неће да чекају да их режим доведе до просјачког штапа. Траже хитно повећање минималне зараде због високе инфлације.

https://www.youtube.com/watch?v=eF4hD-hl6Z4

Немци се оштро противе Урсулином и Гејтсовом пројекту инсталирања нуклеарних електрана широм Немачке и Европе, траже да се затворе и све старе нуклеарке у земљи, а нове са нуклеарним реакторима из компаније Била Гејтса, које рекламирају ЕУ бирократе (и СНС картел у Србији) – да се законом забране као што је урадила Аустрија која је поднела кривичну пријаву против Урсуле фон Лајен због тога.

Протести се одржавају у бројним градовима, а учесници носе транспаренте и узвикују пароле против канцелара Шолца, Урсуле коју називају „лопужом која је опљачкала Европљане“, скандирају све време против НАТО пакта и ЕУ.