Прочитај ми чланак

Звезда у понедељак представља прво појачање

0

djordje_rakic(Спортал)

Црвена звезда ће припреме за наредну сезону ипак почети са једним појачањем.

Иако се претходних дана чинило да ће португалски тренер Ракардо са Пинту приликом прозивке играча, која је заказана за понедељка у 10 часова, само констатовати кога неће имати на располагању из досадашњег играчког кадра, првенствено због тужби поднетих од стране незадовољних фудбалера, ипак ће на почетку припрема бити једно ново лице.

Наиме, клуб је обавестио медије да ће у 13 часова на “Маракани” у понедељак бити промовисан нови играч. Ради се о Ђорђу Ракићу (27), центарфору, који ће у Звезди заменити Огњена Мудринског. Ако бисте питали спортског директора Зорана Стојадиновића или потпредседника Славишу Кокезу, вероватно би вам рекли да немају информацију или да нису упућени.

Међутим, како је СПОРТАЛ.РС у суботу пренео Ракић се договорио са Звездом, док је за наш портал спортски директор Јавора Никола Лишанин потврдио да је Владимир Радивојевић разговарао са првим човеком клуба са “Маракане” Драганом Џајићем. У понедељак ће Ракић „пробити лед“ у Љутице Богдана 1а пред предстојећи прелазни рок. Мада, не треба искључити ни фактор изненађења.