• Почетна
  • СПОРТ
  • Пазарци прете: Снимак ове срамоте шаљемо у ФИФА и УЕФА!
Прочитај ми чланак

Пазарци прете: Снимак ове срамоте шаљемо у ФИФА и УЕФА!

0

66j

(Моззартспорт)
„Тенденциозним суђењем арбитра Недељковића, који је фудбалској јавности у Србији одавно познат као продужена рука Савеза, на терену нам је показано да је Нови Пазар непожељан. Нека нам отворено кажу и поштеде себе брукања и ми ћемо сами изаћи из лиге“


У Новом Пазару су бесни након свега што се догађало у Хумској на старту новог шампионата Србије. Поводом тога, портпарол клуба Реџеп Кораћ обратио се јавности уз претње да ће снимак утакмице против Партизана бити прослеђен надлежним органима ФИФА и УЕФА.

„Отворено постављамо питање ФС Србије да ли нас желе или не желе у лиги? Данас смо одиграли прву првенствену утакмицу без резервних играча јер нам није било дозвољено лиценцирање нових и то само због једног играча којем смо желели да измиримо дуговање, што он није прихватио.

Но ни то није било довољно, па нам је тенденциозним суђењем Недељковића, који је фудбалској јавности у Србији одавно познат као продужена рука Савеза, на терену показано да је Нови Пазар непожељан. Нека нам отворено кажу и поштеде себе брукања и ми ћемо сами изаћи из лиге.

До када ће Богољуб Степановић и судијска организација кројити првенство?! Цела Србија је видела утакмицу и ово срамно суђење, а ми ћемо се потрудити да снимак доставимо ФИФА и УЕФА да виде где се налази српски фудбал“, стоји у писаној изјави портпарола Кораћа.