Прочитај ми чланак

Некада најбољи тенисер света тврди: Са 5Г мрежом уводе и наночипове…

0

Постоје моћнији људи од Путина, Трампа и Меркелове, момци који су власници света, каже некада најбољи тенисер света

Оно о чему се прича и тренутно вага да ли је истина или теорија завере, Марат Сафин говори јавно и нема сумње у то да се за пандемију вируса корона знало и за њу припремало. Некада најбољи тенисер света заступа теорију да је Ковид19 стигао међу људе смишљено, односно да је „ситуација била спремна“ и да оно што се тренутно дешава у свету има само један циљ: вакцинисати људе микрочиповима.

У разговору на друштвеној мрежи Инстаграм, са новинаром Спортс.ру, Рус је рекао да се људи „припремају за имплементацију чипова“.

„Бил Гејтс је 2015. рекао да ћемо имати епидемију, затим пандемију и да нам је следећи непријатељ вирус, а не нуклеарни рат“, рекао је Марат Сафин, који је последњих година познат по свом интересовању за езотерију (проучавање законитости видљивих и невидљивих светова).

Сафин се тренутно налази у Русији, а био је у Шпанији на почетку пандемије и отварања жаришта у тој земљи. Он од самог почетка европске борбе са вирусом корона тврди да Бил Гејтс није „продавац среће“.

„Он је то само знао и сви су се припремали,“ рекао је Сафин, уверавајући да су на Светском економском форуму у Давосу „симулације рађене две недеље пре него што је вирус био познат у свету“.

„Па зашто се инсистира на увођењу 5Г мреже? Тада ће се увести и наночипови. Све иде ка томе. Погледајте шта се догађа око вас. Људи паниче, идеално стање свести, све је као што треба да буде“, додао је Сафин.

Нагласио је да не каже „ништа ново“, јер „све је на интернету“, откривајући одакле му та теорија. Рус уверава и да се од грађана крију информације:

„Мислим да није све како је речено, већ је припремљена ситуација. Али људи вјерују у све, у хорор приче на телевизији“.

На питање верује ли да председници јаких држава попут Владимира Путина, Доналда Трампа и Ангеле Меркел знају за све то, он је рекао да „у свету постоје силе из сенке“.

„Мислим да постоје моћнији људи од свих поменутих вођа … Момци који заиста управљају новцем, власници света који могу да промене ствари на који год начин желе“, рекао је Сафин.

Упитан да ли су ти људи „владе у сенци“, Сафин је рекао:

„Назовите то како желите. То су људи за које чак не знамо ни да постоје“, закључио је некадашњи тенисер.