Прочитај ми чланак

План “Елите” се остварује! Мејнстрим медији сада признају глобални пад плодности

0

Чланак The Wall Street Journal-а, који је подељен на врху извештаја Друдге у ​​понедељак, фокусирао се на текући застрашујући пад људске плодности.

Док други алтернативни медији већ годинама упозоравају на драстичан пад глобалне плодности, занимљиво је видети да мејнстрим медији коначно алармирају о истој теми.

„Одједном нема довољно беба. Цео свет је узбуњен“, пише у наслову WSЈ.

У чланку се објашњава да је глобална стопа плодности можда већ испод тачке потребне за одржавање раста становништва.

“Овде у Америци, стопа фертилитета је нижа него што је била у последњих сто година”.

Кенет Џонсон, виши демограф на Универзитету у Њу Хемпширу, објаснио је да би се родило још око 10,6 милиона америчких беба, потребно је да је плодност остала на истом нивоу као 2007. године.

Ако упарите тај број са бројем побачених беба у том временском периоду и узмете у обзир количину илегалних имиграната који су у том периоду ушли у земљу, демографска промена је запањујућа.

„Демографска зима долази“, рекао је за WSЈ економиста са Универзитета у Пенсилванији.

Пандемија KОВИД-19 је у чланку заслужна за пад плодности, што је вредно пажње с обзиром на то да милиони људи верују да је вирус намерно пуштен као део веће агенде депопулације.

Верује се да су мРНА вакцине против Kовид-а такође део те агенде депопулације, при чему су многи врхунски лекари, научници и истраживачи показали доказе да су убиле стотине хиљада људи, ако не и милионе.

У року од неколико месеци од објављивања вакцина, Инфоворс је известио о хиљадама жена које су тражиле савет на мрежи патећи од бизарних менструалних проблема, па чак и побачаја након што су примиле ињекцију или су биле у близини некога ко је недавно вакцинисан.

Не препознајући слона у просторији, а то је да човечанство систематски убија владајућа класа, мејнстрим медији који покривају алармантан пад плодности уместо тога криве факторе као што је лоша економија.

Наравно, наука показује да мушкарци и жене свих економских класа пате од ниске плодности.

Описујући неке последице пада фертилитета, WSЈ је написао: „Како наталитет опада, све више региона и заједница доживљава депопулацију, са последицама које се крећу од затворених школа до стагнирајућих вредности имовине. Мање селективни факултети ускоро ће се борити да попуне учионице због пада наталитета који је почео 2007. године, рекао је Фернандез-Виљаверде. Ванце је рекао да сеоске болнице не могу остати отворене због опадања локалног становништва. Економија са мање деце ће се борити да финансира пензије и здравствену заштиту за све већи број старијих.“

Та питања ће бити најмања наша брига ако се овај алармантни тренд настави.