• Почетна
  • СПОРТ
  • Мурињо викао на асистенте, па поручио: Не желимо да играмо у Лиги Европе
Прочитај ми чланак

Мурињо викао на асистенте, па поручио: Не желимо да играмо у Лиги Европе

0

Тешко је мотивисати тим, јер је противнику игра у овом такмичењу велика ствар. Помоћници су направили грешку - каже Португалац

foto-ap

foto-ap

Много теже него што се очекивало је Манчестер јунајтед дошао до победе у другом колу Лиге Европе. На “Олд Трафорду” су голом Златана Ибрахимовића у 69. минуту савладали Зорју и забележили први тријумф у овом такмичењу.

– Срећан сам због три освојена поена и задовољан игром. Нисмо бриљирали, али смо били довољно добри. Тешко је мотивисати тим, јер ми не желимо да играмо Лигу Европе. За противника је ово такмичење велика ствар, тако да је мотивација на њиховој страни. Ипак, играчи су играли довољно добро за тријумф – рекао је Жозе Мурињо.

Меч није обележио погодак Швеђанина, већ свађа Португалца на клупи са асистентима. Он није био задовољан инструкцијама које су они дали Полу Погби.

– Радило се о организацији током прекида. Они су променили тим пре меча, Погба је био збуњен тим изменама, а ја сам желео да моји помоћници реше те детаље. Ја сам захтеван, они су направили грешку, али су најбољи асистенти на свету – поручио је Мурињо.