• Почетна
  • СПОРТ
  • Јеремић превртао столове у кафани на Менхетну после Нолетове победе
Прочитај ми чланак

Јеремић превртао столове у кафани на Менхетну после Нолетове победе

0

Велико финале завршног Мастерса у Лондону између Новака Ђоковића и Роџера Федерера пратили су многи љубитељи тениса који су могли да уживају у новој дози атомског тениса и тријумфу српског тенисера од 7:6(6), 7:5.

Широм планете ТВ пријемници били су подешени на двобој великих ривала у лондонској О2 арени, а честитке на рачун и Новака и Роџера кренуле су да стижу одмах по окончању меча.

Фудбалер Милана Бојан Кркић је на српском написао „Честитам мајсторе“, док је председник Генералне скупштине Уједињених нација, Вук Јеремић, на занимљив начин прославио победу Ђоковића у Њујорку.

„Преврнули столове у кафани на 50-ој и 3-ој, Ноле првак света!“, написао је Јеремић.

На констатацију једне Твитерашице да се „нада да кафану држе неки гастоси, да их не приводе њујоршки плавци због вандализма, да не пукне брука“, Јеремић је одговорио да нико не мора да брине.

„Рекох Вам – газда је White Anglo-Saxon Протестант из Алабаме… Али драга му је Србија, за разлику од неких…Кажем Вам, газда Амер је први преврнуо сто, и викнуо да је ‘all on the house’. А од Вас је за председавање Србије УН отишло 0.18ЕУР хахаха. Амери са нама превртали, они били још радикалнији. Ето, за оне које се толико брину.Поздрав из NY , славе навијачи свих раса. Људи, одох да радим, било ми је велико задовољство ћаскати са свима вама. Long live Nole, long live Serbia!! Поздрав из UN HQ“, поручио је Јеремић, иначе и председник Тениског савеза Србије.

„Честитам Новаче. Гледали смо сјајно финале“, написао је Рафа Надал на свом Твитеру, путем ког ни многи други љубитељи тениса нису штедели речи хвале на рачун планетарног владара игре рекетом и жутом лоптицом.

У честиткама за освајање Лондона придружили су се и кошаркаши Владимир Штимац и Немања Недовић, али и капитен фудбалера Ђенове Бошко Јанковић.

„Ноле најбољи… Ма, Србија је расадник талената и шампиона“, написао је центар репрезентације Србије Владимир Штимац.

 

(Блиц)