Прочитај ми чланак

Албанци одбили предлог Србије: Стижемо у Београд!

0

albanci-

Одлуком о довођењу навијача у Београд на утакмицу Србија – Албанија, ФС Албаније преузима и комплетну одговорност за понашање својих навијача

Фудбалски савез Србије (ФСС) саопштио је данас да је национални савез Албаније одбио предлог да се утакмице те две земље у квалификацијама за Европско првенство 2016. године одиграју без присуства гостујућих навијача.

Одлуком о довођењу навијача у Београд на утакмицу Србија – Албанија, ФС Албаније преузима и комплетну одговорност за понашање својих навијача.

„ФСС жели да покаже добру вољу и спремност у циљу најбоље могуће организације предстојеће утакмице. Наша организација ће обезбедити предвиђени контигент улазница и ставиће га на располагање навијачима Албаније. Самим тим, истоветан принцип важиће и приликом гостовања наше репрезентације у Албанији, 8. октобра 2015. године“, наводи се на сајту ФШ.

Челници ФС Србије уверени су да ће предстојећа утакмица против Албаније протећи на најбољи могући начин.

„Гостима из Албаније желимо добродошлицу у нашу земљу и апелујемо на све навијаче Србије да спортским навијањем, у духу фер-плеја, још једном се представимо у најлепшем светлу и заједнички помогнемо репрезентативцима на путу остварења значајне победе“, поручили су из ФШ.

Фудбалери Србије дочекаће селекцију Албаније 14. окотбра на стадиону Партизана, док је меч у Тирани на програму 8. октобра следеће године.

 

(Танјуг)