Прочитај ми чланак

„Изађите на ТВ дуел и објасните зашто сте давали српске паре Клинтону и Блеру“

0

Кандидат покрета Крени-Промени за градоначелника Београда Саво Манојловић позвао је данас председника Србије Александра Вучића да кандидата листе око СНС за градоначелника и актуелног председника Привременог органа Београда Александра Шапића, „пусти са резервне клупе да изађе на ТВ дуел“.

У објави на друштвеној мрежи Икс, Манојловић је позвао Вучића да „мање користи ;вештачку интелигенцију на ТВ Пинк“, а да има „више поверења у природну интелигенцију и Александра Шапића“.

„Пустите Александра Шапића са резервне клупе да изађе на ТВ дуел ако желите да га заиста кандидујете да води Београд. Ако то не смете да учините, изађите Ви на тај дуел, таман да одговорите зашто сте српски новац давали (Билу) Клинтону и (Тонију) Блеру, који су бомбардовали Београд и Србију“, рекао је Манојловић.


Председник Србије је раније данас, у гостовању на ТВ Пинк, коментарисао спотове те телевизије о опозиционим политичарима, у којима је коришћена вештачка интелигенција.

„Сава (Манојловића) ми је жао, он је иначе празњикав, али људи ће то да виде“, рекао је Вучић и навео да „одушевљење оних који промене избор траје неколико месеци па прође“.