Прочитај ми чланак

У ЦЕНТРУ Бошко Обрадовић: Вучић и Вулин издали Србију – ево доказа!

0

Гост медијске куће „Центар” у емисији „Интервју”, коју води и уређује Дејан Петар Златановић, био је председник Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић..

Тема емисија је била велики опозициони скуп, који у организацији Савеза за Србију је заказан за суботу, 13. април, у 15:00ч, у Београду, испред Скупштине Србије.

У емисији се говорило и о поднетој кривичној пријави због издаје државе против Александра Вулина, политици разграничења центра Србије са Косовом и Метохијом, коју предлаже владајући режим, Великој Албанији и шта све не сме да ради државни функционер, државној целовитости Србије и БиХ, лицемерју Запада, када су у питању државне границе на Балкану и и о кривичним пријавама против свих чланова Владе, која је потписала Бриселски споразум (00:01:00); о великом опозиционом митингу, који се одржава у Београду 13. априла, сменама Јутке у Брусу, Симоновића у Гроцкој, Бабића у Коридорима Србије, ко све мора да буде у Београду 13. априла, урбанистичким радовима у центру Београда, догађањима испред Председништва Србије 17. марта и реакцији Вучића у вези опозиционих протеста, колико ће да траје владавина Александра Вучића и и могућим потезима владајућег режина у вези опозиционог митинга који се 13. априла одржава у Србији (00:14:00); као и о позиву Вучића присталицама СНС да дођу у Београд, понашању полиције у вези опозиционог скупа и доласку Жељка Митровића на опозициони митинг. (00:21:30).

Такође у емисији било речи и немању жеље режима да води дијалог са опозицијом, слободи медија и условима за фер и поштене изборе, партијској држави, зашто су протести једини начин да се заустави издаја Косова од стране режима, зашто је битна патриотска подршка опозиционим протестима и улози Двери у смени Вучића, опозиционим протестима у унутрашњости Србије и уласку опозиције у РТС (00:26:30); о корупцији у Србији и медијској блокади на РТС-у (00:37:30); као и о руском ставу у вези опозиционих протеста и Вучићевом лобију у Москви, колико су протести у Србији без уплива страног фактора, колико Запад подржава Вучића и зашто Двери никад неће учествовати у обојеним револуцијама и дозволити украјински сценаријоу Србији (00:43:00).

На крају емисије Бошко Обрадовић је изнео ставове и у вези дуплих западних стандарда у вези Србије и променама на Западу, западним вредностима, ставу Савеза за Србију у вези ЕУ и Европи нација (00:50:00); као и о изјави министра просвете, Младена Шарчевића, у вези одузимања деце од родитеља, обавезној вакцинацији и страним вакцинама (00:54:30), односно о одбрани породице у 21 веку (00:59:00).

Интервју је снимљен у просторијама медијске куће „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд).

Ако вам се свиђају наше емисије, лајкујте и нашу Фејсбук страницу  ФЕЈСБУК – У ЦЕНТАР
и претплатите се на наш Јутјуб канал: ЈУТЈУБ – У ЦЕНТАР  или ступити са нама у контакт: 064/2424123.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!