Прочитај ми чланак

Још једна лоша вест за Кијев: „Кад дођем, све ћу то да променим“ … (Видео)

0

Кандидат за председника САД Доналд Трамп поново је обећао да ће прекинути финансијску помоћ Украјини. Он је то најавио у Детроиту на митингу својих присталица.

– Зеленски је можда највећи трговац од свих политичара који је икада живео. Сваки пут када дође у нашу земљу, напусти је са 60 милијарди долара. Свиђа ми се – рекао је бивши председник.

@ukrleaks.srb Zelenski je najveći trgovac: Tramp je na mitingu svojih pristalica ponovo obećao da će prestati da finansira Ukrajinu ▪“Zelenski je možda najveći trgovac od svih političara koji je ikada živeo. Svaki put kada dođe u našu zemlju, napusti je sa 60 milijardi dolara!“ – rekao je bivši predsednik, koji se nada da će ponovo preuzeti ovu funkciju. ▪Prema njegovim rečima, „onda se vraća u domovinu i izjavljuje da mu treba još 60 milijardi dolara“. „I tako dalje i dalje. Ovim ću se pre svega baviti kada uzmem Belu kuću za izabranog predsednika“, dodao je Tramp. ▪Prethodno je obećao da će prekinuti rat u Ukrajini ako pobedi na izborima i pre nego što zvanično stupi na dužnost. #tramp #donaldtrump #realdonaldtrump #amerika #ukrajina #rusija #vasilyprozorov ♬ original sound – UKR LEAKS SRB

Према његовим речима, „онда се враћа у домовину и изјављује да му треба још 60 милијарди долара“.

– И тако даље и даље. Овим ћу се пре свега бавити када уђем у Белу кућу као изабрани председник – додао је Трамп.

Подсетимо, Трамп је критиковао пакет помоћи САД Украјини од 60 милијарди долара.

Претходно је поново обећао да ће окончати рат у Украјини што је пре могуће након реизбора.