Прочитај ми чланак

У ЦЕНТАР – О Вучићевим удбашким националистима (Иван Ивановић)

0

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, био је председник Српског народног покрета Наши, Иван Ивановић. Тема емисије је била стање на патриотској опозицији у Србији.

Свако, ко у овом моменту, пакује причу која одговара Александру Вучићу – Срби, браћо, одбранимо свету земљу, одбранимо Косово, напали су Србе доле и слично, ко виси цео дан по ТВ Пинку и ТВ Хепију, ко даје интервјуе за Ингормер, Српски телеграф и Ало, ко се на тај начин појави на њиховим медијима тај је њихов. Ја сад да седнем у тенк и да тенком уђем у Пинк зауставили би ме, ”, истакао је у интервјуа Иван Ивановић, а онда је додао:

„Од 1945. године овде влада један удбашки систем. Када је кренуло рушење комунистичког система они су се одлично досетили да направе удбашке политичке партије. И у Србији, зато, никада није заживео прави национализам, већ овде влада удбашки национализам, а носилац таквог национализма је Војислав Шешељ, са којим сам нажалост и ја излазио на изборе.”

У емисији се говорило о издаји Косова и Метохије од стране Александра Вучића и решавању косовског проблема (00:00:30 и од 00:14:45), о обележавању краја Првог светског рата у Паризу и Србији (00: 06:30) о Београду који је изгубио душу (00:11:25), о петој колони и режимским патриотама (00:19:30), о удбашком национализму и Војиславу Шешељу (00:23:30) о српској мафији на Космету и српској патриотској опозицији (00:30:30) о српском, европском и руском национализму (00:37:30), о Владимиру Путину и природи режима Александра Вучића, (00:40:20), као о томе како може да се руши владајући режим у Србији, (00:50:00), односно о Републици Српској и Милораду Додику (00:57:00).

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је гл. уредник српског медија „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

Ако вам се свиђају наше емисије, лајкујте и нашу Фејсбук страницу – Фејсбук – ЦЕНТАР
и претплатите се на наш Јутјуб канал: Јутјуб – ЦЕНТАР

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!