Прочитај ми чланак

“ТОМА ДАЈЕ МИЛОСТИЊУ СРС“ Шешељ му одговорио, то је будала, може само да једе…

0

Између лидера СРС-а Војислава Шешеља и председника Србије Томислава Николића поново севају варнице, а у овом, најновијем окршају, који је настао због књига, речи нису бирали ни један ни други!

Vojislav_Seselj_SRS_82fafc910c

Шешељ на свом штанду на Сајму књига, који носи назив „Велика Србија“, осим својих, продаје и дела чији је аутор актуелни председник Србије и његов кум Томислав Николић, са којим је откако се вратио из Хага, благо речено, на ратној нози.

Упитани да ли ће председник Николић тражити финансијску надокнаду за ауторска права, јер Шешељ на свом штанду продаје и његове књиге, попут „Сам против свих” и „Говорио сам“ , из кабинета Томислава Николића су нам поручили да то председник никако неће чинити, и то јер је он човек који увек помаже немоћнима!

– Председник се не стиди ниједне речи или идеје које се налазе у тим књигама, а народ треба да чита добре књиге. Председник Николић је увек помагао слабе и немоћне – поручили су из Николићевог кабинета.

Са друге стране, коментаришући те наводе, Шешељ у свом стилу поручује да Николић свакако не би ни могао да тражи новац од њега, као и да је он „једна обична будала“.

– Тома може да једе го*на! Све те књиге су објављене док је он још био у Српској радикалној странци. Он не може, све и да хоће, да ми тражи надокнаду за ауторска права, јер ово нису нова издања, него стара. Он има чак две добре књиге, веровали или не. Једна носи наслов „Шешеља за председника“, а друга је „Борба као смисао живота“, а на њој је моја слика из Хашког трибунала.
А на то што је алудирао да сам слаб и немоћан, кажем само једно, он је једна обична будала! – рекао је Шешељ за „Ало!“.

Зукорлић Шешељу поклонио Куран!

Шешељ добио на поклон Куран! Представници Бошњачке демократске заједнице Санџака, чији је лидер Муамер Зукорлић, посетили су у среду на Сајму књига штанд „Велика Србија“ и том приликом уручили лидеру Српске радикалне странке, Војиславу Шешељу, превод значења Курана! Шешељ, који иначе од самог отварања Сајма књига у Београду сваки слободан моменат проводи тамо где потписује своја дела и дружи се са читаоцима, обећао је да ће са великим задовољством прочитати ту свету књигу ислама поново. – Ја сам Куран једном прочитао, и то док сам робијао у затвору у Зеници, али прочитаћу га поново – рекао је Шешељ.