Прочитај ми чланак

СРЂАН НОГО: Бошко никада не би претио насиљем

0

Народни посланик Срђан Ного је тражио деманти од Курира јер тврди да су злоупотребили и погрешно пренели његову изјаву у вези са лажним претњама Јелени Ђорђевић.

„У телефонском разговору са новинарком дневног листа Курир, био сам изричит да не желим да коментаришем наводе који се тичу претњи које је добијала Јелена Ђорђевић, бивши члан Двери, од како тврди, Бошка Обрадовића, јер нисам упознат да јој је ико икада претио, и нисам чуо да је икада имала било каквих проблема.“ – рекао је Ного и додао да му читава прича делује потпуно неубедљиво и режирано јер дуго познаје Бошка, и иако се не слажу око неких ствари, сигуран је да Обрадовић никада не би прибегао претњама насиљем.

Ного истиче да је Куриру коментарисао само феномен насиља које је постало свакодневна појава и то је у Куриру злоупотребљено против Бошка и Двери што је недопустиво.

„Као што сам рекао новинарки Курира, логично би било да позову Инфо службу Двери или Бошка Обрадовића лично. Ваљда је то задатак новинара, ако већ износе неке тврдње, да позову и другу страну за коментар. Нису ваљда новинари постали и суд и тужилаштво“ – рекао је он.

                         ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!