Прочитај ми чланак

Обрадовић: Двери излазе на локалне изборе, без обзира на одлуку о бојкоту

0

Председник Изборног штаба Градске организације Двери у Чачку Бошко Обрадовић изјавио је да ће та странка изаћи на локалне изборе у Чачку, као и у свим градовима и општинама у Србији, без обзира шта о бојкоту буду одлучиле поједине опозиционе групације у Београду.

Обрадовић, који је бивши председник Двери, рекао је за портал Морава Инфо да се та странка „неће руковдити одлукама политичких елита у Београду“.

„Не интересује нас Београд, интересује нас само Чачак. Шта ће београдске политичке елите и Београђани да раде у Београду, то је њихова ствар. Што се нас тиче, ми на локалне изборе излазимо“, рекао је Обрадовић.

Он је додао да Двери желе да победе актуелну власт, а не да им „поклоне“ још четири године власти тиме што ће бојкотовати локалне изборе у Чачку.

„Бојкотовали смо их 2020. године, учинили смо све да кроз ту форму скренемо пажњу грађана на све оно што се ради у локалној Скупштини и на све непоштене изборе, медије и све друго што стоји иза овог режима, али не видим смисао да им се поклони још четири године власти у било којој локалној самоуправи у Србији, а посебно не у Чачку“, рекао је Обрадовић.