Прочитај ми чланак

СКАНДАЛ на СПС конгресу: Вређали Русију, Харченко НАПУСТИО САЛУ! Вучић и Дачић…

0

Невиђени политички скандал се десио данас на конгресу СПС-а, пошто су организатори (лажни Слобини русофили и милионери) понизили Русију и руског амбасадора у публици Александра Боцана-Харченка који је из револта напустио салу!

„Био сам принуђен да на самом почетку напустим конгрес СПС због видео-поруке грчког опозиционара Ципраса, приказане учесницима. Грк је кренуо с потпуно неоснованим, лажним оптужбама на рачун Русије, почео је да блати моју Отаџбину“, написао је Харченко на Твитеру.

Премазани свим бојама социјалисти су, наравно, знали о чему ће причати „политички покојник“ Грк (Сорошоид) Ципрас, тако да није јасно зашто би се уопште он обраћао на СПС конгресу коментаришући Русију , осим ако није био циљ да се Москви пошаље политичка порука.

Осим Харченка, свима је изгледа импоновао говор Ципраса, чим су остали у сали: пре свега домаћину Ивици Дачићу (опет изабран за председника странке), НАЛЕД Бранку Ружићу (који је данас „увалио“ и сина у Главни одбор странке), Палми (организатору „бунга бунга“ журки), Душану Бајатовићу (рекордеру Србије по месечним примањима из буџета), као и почасним гостима Александру Вучићу (издајнику који је држао говор након Ципраса) и Милораду Додику (увек уз СПС картел).