Прочитај ми чланак

ПРОТЕСТ 1 ОД 5 МИЛИОНА: Поново облепити град „Вучићевим лажима“

0

Грађанима Београда на тринаестом протесту „Један од пет милиона“ ове суботе би, према најавама организатора, требало да се обрате Марија Лукић, бивша секретарица председника општине Брус који ју је сексуално злостављао и малтретирао, и Мариника Тепић, независна посланица у Скупштини Србије.

И овог пута ће се као прошле суботе ићи кроз Теразијски тунел, или како су га протестанти назвали, Тунел Вучићевих лажи, тачније од Платоа код Филозофског факултета, улицама Узун Мирковом, Париском, Кнеза Симе Марковића, Поп Лукином, Бранковом, кроз тунел, до Светогорске улице, Таковском до трга Николе Пашића.

Ову шетњу организатори најављују као шетњу улицама лажи, и позивају се грађани да излепе град, водећи рачуна о излозима трговинских објеката и аутомобилима, налепницама са цитатима председника које су се испоставиле као лажне.

Како нам је речено у организационом тиму, идеја је да сви делови града, не само рута шетње, буду облепљени тим налепницама, „јер се председник“, како нам је речено, „много нервира када га подсецају на његове лажи. Део тих налепница, према плану, биће доступан и шетачима у другим градовима Србије.

Идеја за облепљивање града председниковим лажима, потакла је због реакције челника главног града који су послали раднике градске чистоће да очисте Теразијски тунел од налепница а да се протестна шетња још није ни завршила.

                    ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!