Прочитај ми чланак

Погледајте шта је Шешељ пожелео издајничком режиму у Новој Години

0

Seselj-nikolic-vucic-dnevne

Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ пожелео је данас свим грађанима Србије да у Новој години добију и нову власт, а најавио је и да ће током 2015. године обелодањивати криминалне афере у којима су учествовали, или учествују актуелни министри.

– Свим грађанима Србије, целом српском народу, желим срећну Нову годину, уз жељу да та година буде година коначне промене власти у Србији, рушења прозападног, издајничког режима и успостављања новог патриотског и радикалског – казао је Шешељ на конференцији за новинаре.

Он је поручио да ће та борба бити тешка, али да су радикали једини у стању да сачувају српске националне интересе, опораве привреду и успоставе благостање.

Шешељ је најавио да ће од 15. јануара на свакој конференцији за новинаре обелодањивати афере о министрима, а почеће од министра здравља Златибора Лончара, а на списку су и министри Александар Вулин, Ивица Дачић и Велимир Илић.

– Постоји читав арсенал докумената о њиховим криминалним аферама – казао је Шешељ, напоменувши да нема министра који ће бити поштеђен.

Шешељ је указао и на лошу медијску ситуацију у Србији, оценивши да су електронски медији, а нарочитио они локални, под утицајем и апосолутном контролом премијера Александра Вучића. Као пример, он је навео лесковачку телевизију где су, како је навео, након заказивања његовог гостовање одмах реаговали Вучићеви сарадници и позвали власника телевизије.

Шешељ је честитао свим Србима и припадницима свих националмних мањина данашњи Божић по грегоријанском календару, као и наступајући празник према старом – јулијанском календару.

– Желимо да празнике прославе у миру, нажалост, не можемо рећи и благостању, јер данас, нико не може да живи у благостању – казао је Шешељ.

(Бета)