Прочитај ми чланак

Вођа опозиције – Милош Тубић: Рушимо Вучића и СНС у Новом Саду, долази слобода!

0

Гост медијске куће Србин инфо био је Милош Тубић, функционер Нове демократске странке Србије и први на листи уједињене опозиције у Новом Саду.

Новосадска опозиција „Удружени за слободан Нови Сад“ коју чини коалиција НАДА, све странке Србије против насиља, покрет Браво и Војвођани – ЛСВ ће и поред нерегуларних услова имати велику шансу да нанесе пораз Александру Вучићу и криминално-издајничком режиму Српске напредне странке.

Први на листи кандидата за одборнике новосадске опозиције, председник новосадског одбора Нове Демократске странке Србије, Милош Тубић позвао је Новосађане да буду поносни што је Нови Сад због заједничког наступа опозиције показао већу зрелост у односу на све друге градове у Србији.

„Ово је јединствен случај у Србији, да су се све опозиционе партије удружиле у једну изборну листу, у листу слободе, која нема страха од репресије власти и која ће победити, јер смо и децембру имали више гласова од власти“, казао је Тубић.

Према његовим речима убеђен је да је исправна одлука председника Новог ДСС-а Милоша Јовановића да се у главном граду избори бојкотују, јер је врло мало времена било да се побољшају изборни услови.

„У Новом Саду је такође било неправилности, али су изборни резултати у децембру показали да је СНС и поред свих притисака на гласаче, куповину гласова и изборне крађе добила свега 39 одсто подршке грађана, што је за њих најгори резултат у читавој Србији. Ако обезбедимо добру контролу избора, а хоћемо, Нови Сад би могао бити први слободан град у Србији. Зато смо изборну листу целе опозиције назвали Удружени за слободан Нови Сад“, оценио је први на листи кандидата за одборнике новосадске опозиције, Милош Тубић.

Више о овоме погледајте и послушајте у нашем видео прилогу.