Прочитај ми чланак

ПАЛЕСТИНСКИ трговци оружјем са потернице Интерпола у загрљају са Вучићем (ВИДЕО)

0

“Поводом чега Вучић путује са Мадалалом авионом? Где путују? Зашто путују? Које то важне државне послове Вучић са њим има”, упитала је посланица Мариника Тепић.

Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић, позвала је Александра Вучића да јавности објасни у чему председник једне државе може да сарађује са лицем које је на Интерполовој потерници и да објасни ко су Палестинци Мохамед Дахлан и Адхам Або Мадалала и која је њихова улога у, како је рекла „личним комбинацијама врха СНС“ у извозу оружја у Саудијску Арабију и Уједињене Арапске Емирате.

Она је на конференцији за новинаре у Скупштини Србије питала и зашто се хапсе људи који укажу на криминал Вучићеве власти, а истовремено Вучић пије у друштву особа са међународне потернице?

“Поводом чега Вучић путује са Мадалалом авионом? Где путују? Зашто путују? Које то важне државне послове Вучић са њим има”, упитала је Тепић.

Према њеним речима први Палестинац Мохамед Дахлан донекле је познат српској јавности и он је бивши шеф палестинске тајне службе, а данас је лице са Интерполове потернице, које је добило и српско држављанство и несметано живи у вили на Дедињу.

“Други је, међутим, непознат јавности, али узбуњивачи указују да је он заправо главни човек из сенке за сумњиву трговину оружјем са Арапима. Реч је о човеку који се зове Адхам Або Мадалала, најближи Дахланов сарадник, који је био први амбасадор Палестине у Црној Гори, а такође живи у Београду.

Какви су то послови договарани на овим фотографијама Вучића, Дахлана и Мадалале и у име кога Вучић пије са Дахланом, док се хапсе људи који указују на криминал у вези трговине оружјем”, рекла је потпредседница ССП-а, показујући фотографије на којима је Дахлан у друштву актуелних председника Србије и Црне Горе, Александра Вучића и Мила Ђукановића и Мададала на аеродрому заједно са Вучићем.