Прочитај ми чланак

Полиција упала у кућу за коју Душко Кнежевић тврди да је у власништву Ђукановића

0

Припадници црногорског Специјалног полицијског одељења (СПО) по налогу Вишег суда претресају тзв. "Ничију кућу" у елитном подгоричком насељу Горица. За ову кућу бизнисмен Душко Кнежевић тврди да је у власништву бившег председника Црне Горе Мила Ђукановића.

То је Вијестима потврдио правни заступник власника те некретнине, Влада Ивановића, адвокат Зоран Пиперовић.

„Полиција претреса објекат који је у власништву Влада Ивановића. Судија Горан Шћепановић је издао наредбу за преттес, нисам је видео, видећу за сат и сазнати која кривична дела су у питању. Претресу присуствује млађи колега Марко Милошевић“, казао је он.

Пиперовић је истакао да тај објекат није завршен, нити усељен, да мисли да у њему сем инсталација нема ништа, те да не зна што припадници Специјалног полицијског одељења тамо могу тражити.

„Кућа није завршена и због тога није ни укњижена. Није ни усељена. У њој нема намештаја, само инсталације. Обезбеђују је ноћни чувари. Када се завши биће укњижена. Мислим да је Ивановић ту кућу радио за тржиште“, рекао је он.

Та кућа доспела је у жижу јавности након што је власник Атлас групе Душко Кнежевић 2019. године изјавио да се гради за тадашњег председника Црне Горе Мила Ђукановића, али да се само води на његовог пријатеља Ивановића.