Прочитај ми чланак

НОВА ПРЕТЊА смрћу Бошку Обрадовићу

0

Претње и насиље инструисане пропагандом режима се настављају. Након претње у којој се каже да Бошко Обрадовић неће бити у стању да шета 13. априла и да ће бити спречен, данас је на твитеру упућен и директан позив на убиство Бошка Обрадовића и „његових следбеника.”

После напада и разбијања канцеларије у Зајечару, напада на канцеларију у Чачку и претње на Твитеру, ова нова и до сада најозбиљнија претња је доказ да живимо у несигурној држави. Двери ће поводом ове претње поднети кривичну пријаву против НН лица.

Сви ови напади су резултат хушкачке политике власти, медијске хајке која већ годинама траје против Двери и једног ненормалног стања у друштву у којем вам желе смрти само зато што нису сагласни са политиком коју заступате. Режимски медији су отворили сезону отвореног лова на лидере опозиције и направили атмосферу дa је нормално да их неко на улици убије јер су „издајници, лопови и руше државу“ – како то 24 сата понављају својом пропагандом, док се одговор на то никад и нигде не може чути.

Нико од чланова Двери неће посустати, неће нас уплашити и борићемо се без одступања, за нормално стање у друштву у коме ће међу политичким неистомишљеницима постојати дијалог, а не претње смрћу.

Инфо служба Двери

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!