Прочитај ми чланак

НАДА позив Београђане да гласају за промене у држави

0

Српска коалиција НАДА коју чини Нови ДСС и ПОКС, одржала је трибину у Београду, одакле је позвала грађане да гласају за промену власти на свим нивоима.

„Ови избори су значајни не само због Београда као наше престонице, већ зато што је сва прилика да ће одавде кренути свеопште промене у држави које су преко потребне. Корените промене за које се ми као Српска коалиција НАДА залажемо морају да се десе, да би опстала Србија. Почетак краја овог режима који јесте штеточински сва је прилика да се најлакше може десити у Београду и зато вас молим да ових двадесетак дана дате све од себе јер победа није ни мало гарантована“ – изјавио је председник Нове ДСС и један од лидера коалиције НАДА, др Милош Јовановић.

„Економско пропадање, дивљање цена и све већа инфлација, распродаја Србије, њених добара и територије, учинак је 12 година ове власти. Неопходне су промене и задњи час је за то да се заустави свеопште пропадање“ – изјавио је председник ПОКС и један од лидера коалиције НАДА, Војислав Михаиловић.

Ванредни републички и локални избори, који се одржавају у више градова и општина, укључујући и главни град, Београд, расписани су за 17. децембар ове године, а у њима коалиција НАДА учествује на изборној листи „Др Милош Јовановић – НАДА за Србију“, под редним бројем 5.