Прочитај ми чланак

ИЗАБРАНО НОВО ПРЕДСЕДНИШТВО, потпредседници и Извршни одбор Двери

0

На јучерашњој седници новог Главног одбора Двери изабрано је ново руководство Покрета.

Двери ће у наредном периоду имати четири потпредседника:

Проф. др Тамара Миленковић-Керковић, редовни професор на Економском факултету у Нишу и председница Градске организације Двери Ниш, која ће бити задужена за положај и права жена.


Мр Иван Костић, народни посланик, који ће се на функцији потпредседника бавити државотворним питањима и темама. Костић је и председник Савета за сарадњу са Србима у региону и расејању, у Дверима је активан од 2003. године и нарочито се бавио односима са српском дијаспором.


Југослав Кипријановић, председник Градске организације Двери Београд који ће представљати Двери у сарадњи са другим партнерима у опозицији. Кипријановић је укључен у рад Двери од 2001. године.


Милован Јаковљевић, председник одбора у Ивањици и председник Савета за село и пољопривреду који ће покривати област предузетништва, пољопривреде и развоја села. Јаковљевић је приватни предузетник и највећи произвођач малине у свом крају.

 
Поред њих у Председништво Српског покрета Двери изабрани су и: Горан Миленковић, Лепосавић, Радош Пејовић, Зрењанин, Драган Манић, Ковачица, Иван Костић, Врбас, Ивана Стојановић, Нови Сад, Марија Јањушевић, Инђија, Мирослав Дрекић, Стара Пазова, Драгана Ранђеловић Пејић, Пирот, Марко Радуловић, Мајданпек, др Предраг Митровић, Лесковац, Саша Илијић, Књажевац, Маја Митић, Врање, Александар Танасковић, Чачак, Драган Весовић, Краљево, Борко Пушкић, Пријепоље, Гордана Маринковић Савовић, Пожега, те Зоран Павловић, др Синиша Јагодић, Драгана Трифковић, Стефан Аксовић и Милорад Маринковић из Београда.

За председника Извршног одбора изабран је Борко Пушкић из Пријепоља.

                              ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!