Прочитај ми чланак

Врање: СРС и Двери заједно у шетњи против хашке тираније!

0

Саборци, симпатизери и чланови Управе повереништва Двери у Врању и Владичином Хану својим присуством су подржали протестну шетњу поводом најновијих срамних пресуда  Хашког трибунала у организацији ГО СРС Врање и на тај начин још једном показали личним примером да међустраначке разлике и поделе као и личне сујете треба оставити по страни у временима када су угрожени витални национални интереси. Двери ће и убудуће подржавати сваку иницијативу која је у интересу српске државе и српског народа.

Желимо да и овом приликом скренемо пажњу представницима свих политичких опција да сусва понижења која ових дана доживљавамо, од стране оног дела међународне заједнице који је активно помагао шиптарским терористима у њиховим злочинима, директна последица неспособности или неспремности српске политичке елите у проналажењу минимума концензуса око националних интереса државе у којој живимо и народа којем припадамо.

Још једном, по ко зна који пут, позивамо све патриотске политичке опције да оставе по страни своје сујете и ситностраначке интересе и да коначно уједињени под једним, српским барјаком кренемо у ослобађање Србије.

Како радили, тако нам Бог помогао!

Информативна служба повереништва Двери у Врању